jaytee Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června (upraveno) Prodejce MVX nemůžu doporučit. Nespolehlivý. Nedrží dohodnuté slovo.. Zboží jsem obratem ještě ten den zaplatil. Na odeslání jsem čekal 17 dní! Mezi tím jsem se několikrát připomínal. Prodejce cca 5 x sliboval odeslání druhý den. Jeden týden nereagoval na zprávy vůbec… Upraveno 12. června uživatelem jaytee
tikzot Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Přidávám se také s negativní recenzí prodejce.. Pan Filip prodával airpody a tak jsem mu napsal, že bych měl zájem.. přišla po chvilce odpověď, že jsem byl sice třetí, ale že druhý zájemce Nekomunikuje a tak je prodá tedy mě. Domluvili jsme detaily, já obratem poslal peníze tak jako obvykle. Po dvou dnech přišla odpověď že je to celé jinak, A že prodal airpody někomu jinému. Od té chvíle jsem nedostal odpověď, ani peníze, nekomunikuje nereaguje. Nic. To se mi zde ještě nestalo, jsem fakt na.ranej, bez airpodů, bez peněz..!
tikzot Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Tak po měsíci update si ohledně tohoto “prodejce” pana Tomšů. Je to regulérní podvodník a snaží se z vás vytáhnout peníze, naslibuje věci, jak je fér a že bere chyby na sebe, ale nic z toho se nestane a chová se jak debil s prominutím! Peníze za nikdy obdržené zboží poslal zpět až po nàtlaku a ještě se vymlouvá! Opravdu bych nečekal, že to zde budu někdy psát, ale je to smutná realita.. Jestli máte další členové zkušenost s @MVX podělte se s ní zde prosím! Je to varování pro všechny! Taky poprosím @Bert aby se k tomu vyjádřil a za mě tenhle člověk nemá zde co dělat..
Bert Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Probíhá debata moderátorů. Zatím prosím všechny, kdo mají či měli, co do činění s @MVX, aby sem napsali. Ozálohovali si na něj kontakt atd.
Bert Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Debata moderátorů proběhla. Z šesti hlasujících jich šest navrhlo poslat člena @MVX do věčných lovišť. Tak se také stane. Pokud kdokoli z Vás bude na člena MVX potřebovat kontakt, nechť mne osloví. Tato možnost je do 20.8.2025.
Doporučené příspěvky