Kalifx Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 (upraveno) Snad to tady nebylo, ale narazil jsem na netu na celkem hezkou fotku této limitky. Není to už nejaktuálnější, ale tyhle 47 mm hodinky se mně fakt zamlouvají. Příjemná barevná kombinace, decentní a zároveň výrazný. Docela bych je chtěl vidět naživo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj/source: ernst benz edit: a jedna fotka na masivní ručce Upraveno 3. března 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Nemozem si pomoct, ale k dizajnu hodiniek a k cislicam mi nesedia tie rucicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Moc pěkný hodinky, ale ten škaredej člověk to kazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 njn ..... food a wine .... od bifteku k hodinkám .....já asi taky něco vyrobím http://www.mariobatali.com/index.cfm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Moc pěkný hodinky, ale ten škaredej člověk to kazí Njn, žádnej fešák to není, ale zase je to docela chýrnej kuchtík i když dnes asi spíš už taková kuchařská Ale zpět k hodinkám. Líbí se mně, že i přes svou velikost působí vyváženým dojmem a nikde nic nepřebývá ani neschází. A hlavně na ruce (byť teda ošklivý ) vypadají skvěle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Nemozem si pomoct, ale k dizajnu hodiniek a k cislicam mi nesedia tie rucicky. Připojuji se - ty ručičky jsou uplně z jinýho příběhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Připojuji se - ty ručičky jsou uplně z jinýho příběhu. Třeba je ta minutovka něco jako odkaz na chrám Vasila Blaženého - no a pak už je tu oslí můstek k šílenému cukráři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se