Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím páni, hľadám ako darček pre svoju manželku hodinky tejto špecifikácie: obdĺžnikový tvar, čierny podklad, čierny remeň, preferovaný quarz, cena do 2500EUR,podľa možnosti prestížna značka. Nesmie byť použitý žiaden žltý kov. Vyhliadla sa niečo ako tieto ale ani tie sa mi nedarí dohľadať na nete...dakujem za pomoc

post-3160-1236100919.jpg

Upraveno uživatelem sword2
Odesláno

Za Quartz 2500 eur :sad01_anim:

ANI ZA NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za tu cenu se dá sehnat dost mechanickych strojků,

prověřených a uznávaných značek.

Neblázni.

Ikdyž každý má jiný názor.

Odesláno
Za Quartz 2500 eur :sad01_anim:

ANI ZA NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za tu cenu se dá sehnat dost mechanickych strojků,

prověřených a uznávaných značek.

Neblázni.

Ikdyž každý má jiný názor.

Od toho quartzu se nenech odradit, pouze z vlastní zkušenosti soudím, že ženy kouzlo mechanik příliš neocení a vidí jen případné problémy .... seřizování, natahování, zastavování....

Co se zkusit poohlédnout po nějakém kousku z kolekce značky Rado, mě se jako dámské hodinky líbí....

např :post-5720-1236181479.jpg

Odesláno

No když jsme na tom hodinkovém fóru, nebudu doporučovat quartzy, ale pouze automaty. Našel jsem například tyto Tag Heuer

WV2412.BA0793.jpg

a nebo pak tyto o poznání jemnější Frederique Constant

FC-303MPWD2P6.jpg

Jinak já bych slečně koupil asi Rolex v kombinaci růžové zlato/bílé zlato s perleťovým ciferníkem, ale to už je mimo tebou uvedené cenové hranice

Odesláno

Pro dámy RADO v quartzu je naprosto v pořádku - Sintra je naprosto úchvatná, jak v černém tak ve zlatém provedení.

Odesláno

Moje žena letos dostane tyto Hamilton, které jsou už doma ve skříni. Jsou to automaty, průměr cca 35mm po bocích nějaký ten kamínek, ke kterému dostaneš i kartu s popisem kárátu. V reálu vypadají podstatně lépe než na obrázku. Cena cca 730?. Dělají je i černém a červeném provedení, případně i na tahu. Nebo druhý podobný model s více kamínky za cca dvojnásobnou cenu.

post-1044-1236191329.jpg

Odesláno

Dakujem za odozvu, boli sme dnes aj v hodinarstve nazivo a jednoznacne sa jej páčia typovo len tie Longinesy na ilustračnom foto.bohuzial boli len s bielym podkladom a kovovým ťahom a je to zrejme model 2007 a starší pretože sa nedaju už ani objednať z katalogu 2008. Čo sa týka vašich prispevkov nezaujal ju ani jeden ale aspon sme si ujasnili ze to ma byt striktne quarz pretože strieda niekolko hodiniek(podla nalady a oblecenia) a predstava natahovania, alebo grilu ju nenadchla ani málo....tak ma napadá že keby nebolo mužov, tak by cela hodinarčina skončila pri quarzi a diamantoch(osparavedlnujem sa zenam ktore ocenuju mechaniku) ;) ...takže poupravím svoj dotaz : "Ak by ste vedeli o nejakom obchode alebo e.shope ktorý este ponuka a predava tie Longinesi dajte mi prosím vediet aj cez PM...dakujem vsetkym...

post-3160-1236194286.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...