Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, mám silný záchvat chronobundu, ale ani nevím, co bych konkrétně chtěl. Zkusím tedy nabídnout své "definitivní" hodinky do výměny. 🙈

Jedná se o Longines Spirit v kompletním balení s kartou a papíry na tahu. Velikost pouzdra je 40mm a je k nim několik řemínku navíc.

Dále mohu nabídnout k výměně Longines Conquest gmt s krabičkou na tahu (na ruku max. cca 18,5cm) a několika řemínky navíc. Velikost pouzdra je 41mm. 

TP bych si představoval zhruba 35tis. Spirit a cca 20tis. Conquest GMT. Samozřejmě jde o hrubý nástřel pro upřesnění cenové hladiny, kde se asi pohybujeme. 😉

Výměny možné dva mé kusy za jedny Vaše, nebo kus za kus. Pokud půjde o něco, co mě opravdu zaujme, tak  jsem ochotný i mírně doplatit, ale tomu bych se rád vyhnul. 🤷‍♂️

A co za to? No honí se mi hlavou Tudor BB (s doplatkem), Doxa 600t, nebo 300t, Oris Aquis zelené, nebo cherry barvy apod. Spíše potápky, jedině trirucky a budu rád za zajímavou, nebo světlou barvu. 😀 Nebráním se ani levnějším kouskům (Certina, Tissot, Seiko apod.) s vaším doplatkem, ne vice hodinek za jedny mé. Zkuste prostě něco nabídnout a uvidíme. 😉 Více fotek a informací v SZ.

20250604_142947.jpg

20250529_161551.jpg

20250619_193454.jpg

20250620_215829.jpg

• Vytvořit...