Přejít na obsah

petr4612

Členové_50
  • Příspěvky

    351
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele petr4612

  1. Přidám se s pozitivním hodnocením a Filipa také doporučuji. Rychlá komunikace, to co se domluvilo, tak platilo a navíc hodně hodinkove radosti za super cenu. Děkuji za obchod.
  2. Přidám se také s skladným hodnocením. Rychlá domluva i odeslání hodinek. Prostě všechno jak má být. Děkuji za obchod a doporučuji ostatním.
  3. Aktuální a TP k výměně bych si představoval cca 4.500,- Kč. Menší doplatky z mé strany nejsou problém.
  4. Opět mohu s radostí založit hodnotící vlákno kolegovi, který je zde již relativně dlouho. Obchod jsme domluvili bez průtahů a jako bonus byl super chrono pokec. Mohu tedy jedině doporučit. Díky za obchod.
  5. Realizovali jsme výměnu hodinek a všechno klaplo na výbornou. Rychlé zaslání a bezproblémová věcná domluva. Díky!
  6. Kup je, ať už nad nimi nemusím přemýšlet.
  7. @Kalisport Pokud se ti nelíbí ty Hamiltony a nepotřebuješ power reserve, tak jsou v inzerci i níže uvedené Bally, které by ti mohly vyhovovat a poměr cena výkon je za mě super.
  8. Dlouhodobě pokukuji po něčem od Cuervo y sobrinos. Líbí se mi vintage design i to, že jde o hodinky úplně mimo hlavní proud. Pokud bych si chtěl splnit podobné zadání, tak bych šel rozhodně do sady hodinek The Cuervo y Sobrinos Historiador Hemingway Collection. Parádní hodinky i balení.
  9. Můj "nový" přírůstek se asi nejlépe hodí do vlákna sem.
  10. Pořádná kladiva a po titanu na ruce dost změna.
  11. Pěkná fotka. Občas se mi po bronzovkach zasteskne.
  12. Přihodim sem i svůj přírůstek.
  13. Ahoj, nabízím k výměně tuto těžko sehnatelnou limitovanou edici Casio G-Shock Gorillaz. Kompletní balení s minimálními známkami nošení. Chtěl bych něco přehlednějšího, ale ideálně také nějakou zajímavost, které není všude mraky. Asi nejlépe nějaké potapky Citizen, Seiko, Certina apod. Automaty, ale quartzy nejsou problém. Menší doplatek zkousnu, ale raději kus za kus. Nabizejte cokoliv, maximálně se nedohodneme.
  14. Podle kartičky by mělo jít o referenci C029.408.16.081.00.
  15. Trochu to zde oživím svým novým přírůstkem. Dlouho jsem po nich posilhaval a teď konečně na ruce.
×
×
  • Vytvořit...