Přejít na obsah

Tag Heuer Carrera Chronograph

Ondřej Slanina

Doporučené příspěvky

Ahoj, na polske verzi aukra jsem nasel tyto hodinky: http://www.allegro.pl/item571261469_tag_he...i_na_pasku.html Fejky to asi sice nebudou (i ta cena se mi zda primerena) navic prodavajici ma 100% pozitivni hodnoceni, ale stejne bych rad uvital nejake nazory odborniku na ne. Vubec nevim jestli se nakupum pres internet da verit, jsem ten typ, ktery by si je nejradeji koupil primo v hodinarstvi, ale mam pocit ze tyto se uz neprodavaji. Ptal jsem se prodavajiciho na stari, ale neodpovedel, tak pokud se dovim neco vice, dam vedet. Zatim dik moc za pripadne info a mejte se !

Ondra

post-6229-1236172853.jpg

post-6229-1236172867.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pjenkny žegarek :)

Myslím, že jsou origo a vše je OK, asi bych chtěl vidět fotku s detailem zmiňovaných "teček" na 22,23, Factory Model Number je CV2110-0

SE5350, jen myslím, že jsou menší než udávaných 41,5, jiný zdroje uvádějí průměr bez korunky 38 nebo 39 mm.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Osobně bych si od Poláků nekoupil nic, ale musím poznamenat, že to jsou parádní hodinky. Nebyla by možnost koupit je na ebay ? Radši bych si počkal, hledal tento model a koupil ho tam.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

No, moje pritelkyne je z Polska a ja uz to Polsko a to jejich obchodovani vidim i z jine strany, ale je pravda ze jeste pred nejakou dobou bych o tom taky ani neuvazoval :smile_anim: jinak na ebay jsou taky nejake k mani, ale nevim, ja neverim ani anglicanovi ci svedovi ... je to naprd kupovat pres net, ja si vzdy predsavuju ze to bude mit vymeneny cely strojek atd.. Asi jsem moc paranoidni.

Odkaz ke komentáři

Nevim, je to na me moc narychlo, objevil jsem je teprve vcera odpoledne :crybaby: Nejsem typ, co hodla hodinky menit 2x casto, spise chci vybrat nejake ktere mi vydrzi nadosmrti. Hledal jsem i na ebay a narazil jsem na nejekeho platinum obchodnika, coz ve me vzbuzovalo nadeje, dokonce maji udajne nove Autavie a tady ty CV2110. Zrejme nejaka reedice ? http://stores.shop.ebay.co.uk/premier-bran....m14&_pgn=1 Jenze me udivilo ze v popisu u tech CV2110 je udano quartz movement !!! Ale jinak se tvari jako automaty... Pak nekomu verte.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
...........Hledal jsem i na ebay a narazil jsem na nejekeho platinum obchodnika, coz ve me vzbuzovalo nadeje, dokonce maji udajne nove Autavie a tady ty CV2110. Zrejme nejaka reedice ? http://stores.shop.ebay.co.uk/premier-bran....m14&_pgn=1 Jenze me udivilo ze v popisu u tech CV2110 je udano quartz movement !!! Ale jinak se tvari jako automaty... Pak nekomu verte.........

Dole vidím TAG Heuer Calibre 17 automatic movement, zkus mu napsat a budeš mít jasno. S obchodníky z GB mám dobré zkušenosti což se samozřejmě nedá paušalizovat.

Edit - Angličan dává dva roky záruku, má spoustu obchodních transakcí a super feedback, toho bych se vůbec nebál. Pokud si paranoidní, vykašli se na to a kup si nějaké v Čr. Teď si vzpomínám, máš přítelkyni v Polsku, vydej se za obchodníkem, zajděte do obchodu a nech si je prověřit.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Prave, ja tak nejak myslel, ze na oficialnich strankach http://www.tagheuer.com/ o nich bude alespon zminka, ale zatim jsem nic nenasel. Nekde tady na foru jsem se navic docetl ze pokud mam anglickou IP tak mi to ukazuje jine vyrobky nez kdyz mam ceskou IP... zajimave...

Odkaz ke komentáři

Me zaujaly tyto: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-TAG-HEUER-AUTAVI...id=p4634.c0.m14

o takove reedici jsem nemel ani tuseni a uz kvuli kalibru s microrotorem bych bral ty, nez sice krasne carerry, ale porad jen s etou.

Musím tě zklamat, reedice nemá strojek s mikrorotorem ale ETU :( . Ale jinak jsou pěkný.

Odkaz ke komentáři

Z ceho jsi, prosim te, usoudil, ze ta reedice ma mikrorotor ? nemuzu to nikde v popisu najit, ze by to bylo primo zminene. Sice to je oznaceno jako Caliber 11 jako puvodni Autavie, ale nemelo by to byt jeste specialne dodano ?

Odkaz ke komentáři

Z ceho jsi, prosim te, usoudil, ze ta reedice ma mikrorotor ? nemuzu to nikde v popisu najit, ze by to bylo primo zminene. Sice to je oznaceno jako Caliber 11 jako puvodni Autavie, ale nemelo by to byt jeste specialne dodano ?

Caliber 11 byl s microrotorem ... ja jsem se snazil hledat, co v te reeidici je, zel bohu jsem byl neuspesny :-( ale, kdyz bys mu psal ohledne tech carrer, muzes se ho rovnou zeptat i na ty autavie ;-)

Odkaz ke komentáři

Ohledne Carrer jsem uz psal a v odpovedi se mi dostalo omluvy a podekovani za upozorneni na chybu :-) Koukal jsem tak ji uz opravili, samozrejme ze to nema quartz ale automat. Uffff.

Odkaz ke komentáři

Musím tě zklamat, reedice nemá strojek s mikrorotorem ale ETU :( . Ale jinak jsou pěkný.

kde jsi prosim te vycetl ze to ma ETU a ne ten puvodni typ s mikrorotorem ? Nikde na netu o tom nemuzu nic vice najit nez ze to je Caliber 11 :-(

Odkaz ke komentáři

kde jsi prosim te vycetl ze to ma ETU a ne ten puvodni typ s mikrorotorem ? Nikde na netu o tom nemuzu nic vice najit nez ze to je Caliber 11 :-(

Na mikrorotor zapomeň. V reedici je to jinak... viz tady a také příspěvek pod tím od "here". Tak to prostě je.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Diky. Tak to uz pak bohuzel neni takove terno ...

Nevím. Je to trošku od TH levá, ale ve skutečnosti je řešení, které se "vydává" za Caliber 11 technicky naprosto v pohodě. ETA 2892-2 je spolehlivý a obvykle velmi přesný kalibr a totéž se dá říct o chronomodulu od DD. Takže chybu s těmato hodinkama rozhodně nikdo neudělá. Viděl jsem je naživo (i černé provedení) a můžu říct, že mně dodnes leží v hlavě. Jsou to krásný, dobře zpracovaný a dalo by se říct, že i jedinečný hodinky. Navíc už se taky nějaký čas nedělaj, takže jejich cena už padat nebude...

Odkaz ke komentáři

Nevím. Je to trošku od TH levá, ale ve skutečnosti je řešení, které se "vydává" za Caliber 11 technicky naprosto v pohodě. ETA 2892-2 je spolehlivý a obvykle velmi přesný kalibr a totéž se dá říct o chronomodulu od DD. Takže chybu s těmato hodinkama rozhodně nikdo neudělá. Viděl jsem je naživo (i černé provedení) a můžu říct, že mně dodnes leží v hlavě. Jsou to krásný, dobře zpracovaný a dalo by se říct, že i jedinečný hodinky. Navíc už se taky nějaký čas nedělaj, takže jejich cena už padat nebude...

To me se taky libi a az na oznaceni kalibru bych jim nemel co vycist. Takle je clovek potesen, ze vydali hodinky se starym kalibrem, a pak je trochu zklaman ...

Odkaz ke komentáři

Jeste se vratim k tem reedicim Autavii a Carrer z 2002 roku, nevite nekdo jak je to s certifikaci COSC u techto modelu ? Jsou to certifikovane chronometry ? A vubec jak je to s hodinkami Tag Heuer ? Jsou to vsechno chronometry, nebo jen par vyvolenych ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...