Návštěvník milosklikar Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Vlastiku vyfoť líp ten nápis TOP-GUN, tam bude tutově zakopanej pes...
spiderer Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Fejky jsou na pravo (podle me), nesedi mi na nich korunka - ta vypada hrozne, prijde mi ze hvezdicka u napisu Top Gun na boku je napravo takova nejaka nevyrazna, ale to muze byt uhlem nafoceni, na pravych mi prijde takovy divne "natoceny" font data.. hlavni vec je pro me ta korunka, napravo je fakt skareda
atim Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Fejky vpravo, ale je to peklo, pakliže člověk nemá v ruce oboje, tak nemá absolutně nárok. To mě děsí.
vlastik Odesláno 4. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Podívej se ještě na další fotky, co jsem přidal, tam už to s tou korunkou není tak jasný, na těch prvních fotkách je to daný úhlem světla, ty korunky jsou fakt takřka k neroreznání. Mě osobně se zdá pravá mírně víc naleštěná, ta levá zase trošičku do matu, ale ty fotky opravdu zkreslujou dost, počkám si na mikroskop. Nafotil jsem jejich detaily, zase je to stejné tzn., že pozice hodinek se nezměnila. Fejky jsou na pravo (podle me), nesedi mi na nich korunka - ta vypada hrozne, prijde mi ze hvezdicka u napisu Top Gun na boku je napravo takova nejaka nevyrazna, ale to muze byt uhlem nafoceni, na pravych mi prijde takovy divne "natoceny" font data.. hlavni vec je pro me ta korunka, napravo je fakt skareda A to je přesně důvod, proč dělám tuhle soutěž, jde o to, aby člověk neměl strach, kdykoliv jde něco koupit. Je to poučné pro mě a doufám, že i pro ostatní. Fejky vpravo, ale je to peklo, pakliže člověk nemá v ruce oboje, tak nemá absolutně nárok. To mě děsí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leon Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Podívej se ještě na další fotky, co jsem přidal, tam už to s tou korunkou není tak jasný, na těch prvních fotkách je to daný úhlem světla, ty korunky jsou fakt takřka k neroreznání. Mě osobně se zdá pravá mírně víc naleštěná, ta levá zase trošičku do matu, ale ty fotky opravdu zkreslujou dost, počkám si na mikroskop. Nafotil jsem jejich detaily, zase je to stejné tzn., že pozice hodinek se nezměnila. A to je přesně důvod, proč dělám tuhle soutěž, jde o to, aby člověk neměl strach, kdykoliv jde něco koupit. Je to poučné pro mě a doufám, že i pro ostatní. Podle mě orginály jsou ty vlevo.Stačí se podívat na hvězdu pod nápisem TOP GUN.
vlastik Odesláno 4. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2009 7750 Valjoux, 28800bítů, vyrobeno někde na východě, asi south korea, tyhle "lepší stroje" se dělaj většinou tam (keramika, titan, atd.) Co v tom je za strojek?
Baker Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Jednoznacne fejky vpravo. Kdy je konec souteze ?
carpaccio Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Priklanim se k (asi prevladajicimu) nazoru, ze fake jsou ty vpravo. Ale je to hodne pocitova zalezitost. Asi nejvetsi rozdil pozoruji v zakonceni osicek rucek (jak "velkych", tak na subdialech) - na hodinkach vlevo jsou nalestene a patrne, na tech vpravo pusobi zasle a mene vyrazne... Ale nevsadil bych na to ani petikorunu...
japa Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 podľa nových fotiek by som povedal, že fejky sú na spodnej fotke - nesedia indexy, trojuholník, iný font na dátume. subtílnejšie a "roztrasenejšie" čísla...
japa Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 (upraveno) alebo je to celé inak... Upraveno 4. března 2009 uživatelem japa
New X-Bob Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 ty vpravo jsou fejky, jdou o 20 sec později
spiderer Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Podívej se ještě na další fotky, co jsem přidal, tam už to s tou korunkou není tak jasný, na těch prvních fotkách je to daný úhlem světla, ty korunky jsou fakt takřka k neroreznání. Mě osobně se zdá pravá mírně víc naleštěná, ta levá zase trošičku do matu, ale ty fotky opravdu zkreslujou dost, počkám si na mikroskop. Nafotil jsem jejich detaily, zase je to stejné tzn., že pozice hodinek se nezměnila. Je fakt, ze uz je to lepsi, fotky jsem videl az po pridani prispevku.. Ted mi prijde podle novych fotek jeste rozdil u zapusteni subdialu a nevim jestli to neni jenom uhlem pod jakym ty fotky nad/pod sebou byly focene, u tech spodnich, pocitam ze ty z prave strany (faky) hazi sklicko trosku prasatka.. jeste tam je videt u jednech sedivy podklad data a u druhych cerny, ale to myslim, ze bude decentni zmenou uhlu pri foceni..
B.F.G. Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Snad nejhorší na tom je fakt, že to ani za ty roky a se vší dostupnou technologií nedokážou okopírovat 1:1. To je opravdu strašně smutné, naštěstí.
Xampik Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Snad nejhorší na tom je fakt, že to ani za ty roky a se vší dostupnou technologií nedokážou okopírovat 1:1. To je opravdu strašně smutné, naštěstí. já bych to asi nepoznal
Baker Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 alebo je to celé inak... Lepsi a horsi fejky ?
B.F.G. Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 já bych to asi nepoznal Kdyby jsi je měl oboje najednou v ruce, tak bys to třeba poznal, takhle to dost limituje kvalita fotky a úhel pohledu. Já už jsem občas něco vyrobil, nebo jsem se na výrobě podílel a věřte, že se dá udělat kopie, které se nedá odlišit. (nemyslím hodinky)
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Hlavně si dej bacha, až je budeš vracet známému, abys mu náhodou nevrátil ty origo...
vlastik Odesláno 4. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Haha, vím co držím v ruce, neboj Hlavně si dej bacha, až je budeš vracet známému, abys mu náhodou nevrátil ty origo...
911 Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 tak abych nedaval jen vtipne nazory, tak si myslim, ze fejk je napravo. duvody jsem nasel stejne jako Viktor, krome te korunky. jinak me jeste prijde ze na origo jsou ty subciferniky jako by vyriznute, kdezto na fejcich jsou jen "natistene" jsou soucasti celeho ciferniku. ale mozna uz blbe vidim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se