FantasticFabio Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Krásný ! Dýnko je úžasný ! Škoda že jsi se nehlásil před návštěvou ateliéru jistě bychom si vymysleli nějaký úkol! Já určitě ! Tak užívejte dovku ! 1
bluman Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září (upraveno) Ja sice nie som velkym fanusikom bronzu, ale tieto nove bronzaky vyzeraju moc dobre. Len by mi k nim mozno viac sedeli kozene remienky Viem si to dost dobre predstavit aj v zlate, to by som bol vo velkom pokuseni . Upraveno 13. září uživatelem bluman 2
FantasticFabio Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září Já bych byl zvědavý na skutečné fotky dýnka těch GMT Ceratung se Soprodem , pokud by měl někdo příležitost a mohl by to vyfotit a postnout , to by bylo super ! díky díky všem předem
bluman Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září Tento tyzden konecne po vyse 2 mesiacoch dorazili Arsenale Platino. No, cakal som od toho platinoveho cifru trochu viac. Aj by som im asi dal este sancu, skusil ich ponosit, ale maju navyse aj vadu na cifri (pri 9), takze ich posielam naspat . To puzdro Arsenale a integrovany tah sa mi ale moc pacia, len z tej ponuky cifernikov si nejak neviem ine vybrat . Este tak mozno ten meteorit
bluman Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září On 9/13/2025 at 11:08 AM, FantasticFabio said: Já bych byl zvědavý na skutečné fotky dýnka těch GMT Ceratung se Soprodem , pokud by měl někdo příležitost a mohl by to vyfotit a postnout , to by bylo super ! díky díky všem předem Neviem, ci Ti to pomoze, Platino ma tiez Soprod (Swiss Made V3250, Base Soprod M100): Sorry foto len cez foliu, lebo to idem vratit.
FantasticFabio Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 2 hodinami, bluman napsal: Neviem, ci Ti to pomoze, Platino ma tiez Soprod (Swiss Made V3250, Base Soprod M100): Sorry foto len cez foliu, lebo to idem vratit. Super děkuju! Vypadá to dobře !
Harwey Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Dalsia omalovavanka https://iflwatches.eu/collections/all-watches/products/venezianico-arsenale-legends-of-arabia
Campino Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září V 14. 9. 2025 v 13:38, bluman napsal: Neviem, ci Ti to pomoze, Platino ma tiez Soprod (Swiss Made V3250, Base Soprod M100): Sorry foto len cez foliu, lebo to idem vratit. V tejto “estetickej” uprave strojceka by to bolo krajsie zatvorene 1
FantasticFabio Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 2 hodinami, Campino napsal: V tejto “estetickej” uprave strojceka by to bolo krajsie zatvorene Je to možné , ale já sem potřeboval vědět či vidět rozdíl mezi produktovou fotkou a realitou….. někomu stačí vidět ten pohyb uvnitř i přesto že zdobení strojku není extra super okouzlující.
Campino Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Je to možné , ale já sem potřeboval vědět či vidět rozdíl mezi produktovou fotkou a realitou….. někomu stačí vidět ten pohyb uvnitř i přesto že zdobení strojku není extra super okouzlující. Máš pravdu, je to tak. Dnes je žiaľ trend naprieč značkami vystavovať strojčeky v “priemyselnej” úprave. Tiež mám rád pohľad na strojček, ale z estetického hľadiska je to v nižšom ( aj strednom) cenovom segmente často veľká bieda 1
bluman Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Strojovna Lemania 1873 a kusok titanoveho plechu z motora Concordu Bucintoro 1976 limitka 100ks 1
Vit Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Před hodinou, bluman napsal: Strojovna Lemania 1873 a kusok titanoveho plechu z motora Concordu Bucintoro 1976 limitka 100ks Moc zajímavé!
bluman Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září (upraveno) 6 minutes ago, Vit said: Moc zajímavé! Jj, moc zaujimave, i pekne to je. Za 1/2 by som do toho asi aj siel, ale 4750€, to neviem, ci ta lemania za to stoji.. Upraveno 24. září uživatelem bluman 2
actionman1 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září V 14. 9. 2025 v 0:59, bluman napsal: Tento tyzden konecne po vyse 2 mesiacoch dorazili Arsenale Platino. No, cakal som od toho platinoveho cifru trochu viac. Aj by som im asi dal este sancu, skusil ich ponosit, ale maju navyse aj vadu na cifri (pri 9), takze ich posielam naspat . To puzdro Arsenale a integrovany tah sa mi ale moc pacia, len z tej ponuky cifernikov si nejak neviem ine vybrat . Este tak mozno ten meteorit Pre mna bol tento model obrovske sklamanie. Bavia ma monochromaticke hodinky a aj exotickejšie kovy a ciferníky ale tuto to bolo nečitateľné a napodiv ma ale absolútne nezaujali. Inak Soprod, pri Nivadach som ich posielal po týždni naspäť lebo sám od seba zastal. Ja po výmene dynka si neviem ultrablacky vynachváliť. Ten cifer bez indexov je parada. Back to basics čo si pamätáme zo starých ženských hodiniek keď sme boli deťmi A sú niečim iné ako kazde druhé integrácie
FantasticFabio Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října před 2 minutami, bluman napsal: Hodinky vypadají parádně…. Na produktových fotkách je to mňam-mlask! Trochu se obávám že tam bude NH34…. Alespoň budou levnější 1
bluman Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října (upraveno) On 9/24/2025 at 10:32 PM, actionman1 said: Pre mna bol tento model obrovske sklamanie. Bavia ma monochromaticke hodinky a aj exotickejšie kovy a ciferníky ale tuto to bolo nečitateľné a napodiv ma ale absolútne nezaujali. Inak Soprod, pri Nivadach som ich posielal po týždni naspäť lebo sám od seba zastal. Ja po výmene dynka si neviem ultrablacky vynachváliť. Ten cifer bez indexov je parada. Back to basics čo si pamätáme zo starých ženských hodiniek keď sme boli deťmi A sú niečim iné ako kazde druhé integrácie Mne na ultrablackoch prave tie indexy chybaju. Bez nich je to na mna prilis "dressy", predsa len su to v podstate sportove hodinky. Takto by to za mna bolo lepsie: Upraveno 1. října uživatelem bluman 1
bluman Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října 3 hours ago, FantasticFabio said: Hodinky vypadají parádně…. Na produktových fotkách je to mňam-mlask! Trochu se obávám že tam bude NH34…. Alespoň budou levnější Jj, moc vydarene su , len mohli dat ten druhy tah Sansovino, tento nema ziadnu mikroregulaciu . Pisu, ze je to nove puzdro, ktore bolo uvedene v limitke Samarcanda. Tam je Miyota 9075 GMT, tak by som predpokladal, ze ta Miyota bude aj tu. 1
FantasticFabio Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října před 3 minutami, bluman napsal: Jj, moc vydarene su , len mohli dat ten druhy tah Sansovino, tento nema ziadnu mikroregulaciu . Pisu, ze je to nove puzdro, ktore bolo uvedene v limitke Samarcanda. Tam je Miyota 9075 GMT, tak by som predpokladal, ze ta Miyota bude aj tu. Snad ano , ale nepátral jsem …. 9075 je dobrá volba a navíc True GMT to by mohlo potěšit ….
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se