Přejít na obsah

Top Gear v televizi..

Doporučené příspěvky

Spíš na to nemaj koule, protože pořad jako Top Gear je jedna o penězích a jednak o koulích. Tady v čechcáh by jim takový pořad jako TG nikdo neodpustil...

to asi ne prece jen tady je vetsina testu zaplacenych a kdyby nekterym znackam tady zacali slapat na kuri oka tak by to byl vitr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
to asi ne prece jen tady je vetsina testu zaplacenych a kdyby nekterym znackam tady zacali slapat na kuri oka tak by to byl vitr

Co já vím tak třeba v TG Jeremy několik minut chodil kolem Opelu Vectra a mlčel, pak prohlásil, že je to tak nudné auto, že k němu nemá co říct ... To byl vítr u v Anglii :D

Odkaz ke komentáři

Co já vím tak třeba v TG Jeremy několik minut chodil kolem Opelu Vectra a mlčel, pak prohlásil, že je to tak nudné auto, že k němu nemá co říct ... To byl vítr u v Anglii :D

to jo Anglie je je rozdelena, polovina naroda ho zboznuje, polovina nenavidi :)

Odkaz ke komentáři

Stig se nedavno vyzradil. Uz dlouho se spekulovalo, ze je to Ben Collins a pry taky ano. Nevim, neresim .. jeho identita popira jeho kouzlo :)

tak tohle mi uniklo, je to rumor nebo to priznali v nekterem dile? Ale jak rikas neznama identita je kouzlo poradu

Odkaz ke komentáři

Spíš na to nemaj koule, protože pořad jako Top Gear je jedna o penězích a jednak o koulích. Tady v čechcáh by jim takový pořad jako TG nikdo neodpustil...

na to nepotrebujou koule. ale prachy. radsi udelaji svoje veci jako AMR nebo roadlook ktery se jakoze inspiruje. jenze nemaj prachy, proto tam jsou auta jaky tam jsou.

Odkaz ke komentáři

na to nepotrebujou koule. ale prachy. radsi udelaji svoje veci jako AMR nebo roadlook ktery se jakoze inspiruje. jenze nemaj prachy, proto tam jsou auta jaky tam jsou.

no jo jenze Roadlook je nekdy az moc trapny s tim jak se TG snazi napodobit . . . taky jsem nedavno videl australsky TG ktery zacali vysilat, ale bez britskych redaktoru to neni nejak ono

Odkaz ke komentáři

no jo jenze Roadlook je nekdy az moc trapny s tim jak se TG snazi napodobit . . . taky jsem nedavno videl australsky TG ktery zacali vysilat, ale bez britskych redaktoru to neni nejak ono

Chybi tam hlavne Clarkson a Martin Porter, supervizor scenaru, kterej je udajne zodpovednej za vetsinu vtipu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

No až budou mít prachy a koule na to třeba Renaultem Espace bez střechy podpálit automyčku ... :)

DaDriva: Viděls pořad s Clarksonem "Jeremy meets the neighbours". To byla teprve soda a sranda! :D

Odkaz ke komentáři

No až budou mít prachy a koule na to třeba Renaultem Espace bez střechy podpálit automyčku ... :)

DaDriva: Viděls pořad s Clarksonem "Jeremy meets the neighbours". To byla teprve soda a sranda! :D

a nebo na autech predelanych na lode brazdit brnenskou prehradu :))

Odkaz ke komentáři

my si nerozumime. ja se bavim o PREVZETI TG, ne ze budou delat ceskou show ala TG. to tu nebude NIKDY

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
my si nerozumime. ja se bavim o PREVZETI TG, ne ze budou delat ceskou show ala TG. to tu nebude NIKDY

Jojo, tak už si rozumíme. To nebude nikdy...

Leda kdybychom mi tady s uživatelem Hammer Time začaly natáčet a produkovat videa z našich eskapád :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Jojo, tak už si rozumíme. To nebude nikdy...

Leda kdybychom mi tady s uživatelem Hammer Time začaly natáčet a produkovat videa z našich eskapád :)

V čechách by to nebylo přijato... jistě víš o čem mluvím

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
V čechách by to nebylo přijato... jistě víš o čem mluvím

No, to máš možná pravdu no... Byl to řekněme krok vedle :D

Ale LT08 bych už konečně mohl rozstříhat a dát na Youtube...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
No, to máš možná pravdu no... Byl to řekněme krok vedle :D

Ale LT08 bych už konečně mohl rozstříhat a dát na Youtube...

Už to nemá cenu stříhat... za chvilku bude nová Tour.

A když to tak promýšlím, máme před sebou tak 4 Tour - LTR09, Whisky Tour, XJ40 Tour, a jaeger wagen Tour :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...