bacil.357 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Z důvodu restartu mé kolekce prodám výše uvedené hodinky. Zakoupeny u českého AD v říjnu 2023. Nošeny velmi málo, takže jsou ve stavu nových. Předmětem prodeje je komplet balení. Originál textilní i gumový řemínek nikdy nenošeny. Navíc přidám 2x strap od Eriky. Hodinky nemám momentálně po ruce, takže foto později. Stejně není co fotit. Odkaz na stránky výrobce: https://www.tudorwatch.com/en/watches/pelagos-fxd/m25717n-0001 Cena 89 000,-Kč. Osobní předání Karlovarský kraj až Praha.
bacil.357 Odesláno 19. července Autor Nahlásit Odesláno 19. července (upraveno) ...Po důkladném ohledání jsem našel na jednom místečku velmi mělkou vlásečnici, která je vidět jen pod určitým úhlem. Nehlubokou, jen poškození brusu. Foto přikládám. Cenu snižuji na 88 000,-Kč. Hodinky ještě budou v záruce více než 3 roky. Upraveno 19. července uživatelem bacil.357
bacil.357 Odesláno 2. srpna Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna Pokud by se našel pacient (jako já) a vzal by všechny troje FXD najednou... Dostane slevu 10k z celkové ceny a ještě více strapů od Eriky (všechny které mám).
bacil.357 Odesláno čtvrtek v 18:00 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:00 V sobotu budu v Praze, možno dovézt.
Doporučené příspěvky