Přejít na obsah

bacil.357

Členové_50
  • Příspěvky

    1 047
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele bacil.357

  1. bacil.357

    HANHART

    Děkuji za info, pánové.
  2. Čekal jsem, že se ozveš. Dík. Občas prohrabu kabelku a natáhnu všechny Unitasy a poslouchám ten pomalý tikot. Jinak "digošky" super.
  3. Konečně jsem si našel čas na koupi nové kožky.
  4. bacil.357

    HANHART

    Ty jsou moc hezké. No jestli mi prdne v kouli, tak bych možná zvolil ten bicolor.. Jen ten antimagnetický vnitřní plášt jim chybí. Ale říkám si, že stejně 16 000 A/m není nic moc. Někde jsem kdysi viděl tabulku síly magnetismu jednotlivých přístrojů, ale už nemohu najít. zajímalo by mě čemu vlastně 16 000 A/m odpovídá..
  5. bacil.357

    HANHART

    Děkuji za reakci na můj dotaz. Ano pokud bych se rozhodl ke koupi, tak by to byla klasická varianta. Netušil jsem, že je rozdíl v barvě potisku číselníku. Podle fotek na netu mi připadala v "retro" odstínu u 42mm i 39mm verze. Samozřejmě, že pilotky by se mi líbily co největší, ale rozteč nožek u 42mm verze do toho háže vidle. Proto, mě zajímalo o kolik mm viditelné plochy číselníku přijdu, abych to porovnal s nějakými hodinkami, které mám doma. Zatím to vypadá, že favoritem je 417 ES 1954 na tmavě hnědé kůži. Kromě hezčího rozložení subcifrů se mi líbí i dýnko, lepší antimagnetičnost (to je hroznej výraz) a věrnější podoba s originálem z padesátek. tak uvidíme, jestli se rozhoupu. Hledal jsem jednoduché pilotky, ale A Muster mi přijde moc prázdný (takové dětské hodinky), B Muster se mi líbí, ale blbě se mi odečítá aktuální čas. No tak mi z toho vyšel nejlépe Hanhart, ikdyž chrono nepotřebuji a pořádně na ty prťavý sčítače nevidím...No tak jsem se vykecal...
  6. bacil.357

    HANHART

    Prosím, mohl by mi někdo z vás, změřit průměr skla/číselníku u 417 ES 39 mm. Nikde to nemohu najít. 42 mm mají průměr skla 33 mm, ale u 39 to neuvádějí. Čím dál víc mě ty hodinky lákají, ale nevým jakou velikost zvolit. Srdce říká 42, rozum 39. Díky za info.
  7. bacil.357

    Yema watches

    Škoda, že ty pilotky mají datum.
  8. Nějaké tanečky proběhly, ale nedopadlo to. Takže stále volné.
  9. bacil.357

    Laco Cuxhaven

    17 000,-Kč. Nová a poslední úprava ceny. Níž nejdu. To je raději přenechám budoucí generaci.
  10. ...že vám do toho kecám. Mravenečník jako dobrej. Ale když jsem ho viděl, okamžitě se mi vybavilo tohle...
  11. Když Red Bull, tak tam ta žlutá prostě být musí.
  12. Dorazily nové kšandopéry....Něco pro Red Bull, něco pro U.S. NAVY a něco pro oba dva kousky.
  13. Měl jsem je doma za měsíc od poptání.
  14. Taky mi začaly v hlavě otravovat, ale mám toho dost. Aspoň budu teď pár dní snít, než to zavrhnu..
  15. Koukal jsem na stránky Tusenö a rozdíly u V2 jsou hlavní je Sellita místo Rondy, vylepšená spona, Superluminova...Mají to tam podrobně popsané. No date se mi mooc líbí.
  16. @emef Díky za video a rozšíření obzorů. Horší je, že asi budu potřebovat nutně zase nějaký hodinky. Tak makej dál, kun*o. Děláš to dobře.
  17. Ty jsou výborný. Úplně mi tento model unikl. Když já už nemůžu nakupovat, já potřebuju redukovat, bože.
  18. bacil.357

    Sinn U1 Tegiment

    Ultimátní potápky stále čekají na nového majitele.
×
×
  • Vytvořit...