Sphinxx Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Zdravím kolegové, prodám výše uvedené IWC Aquatimer Chrono v titanovém provedení. Hodinky jsou z roku 2008, ovšem ve výborné kondici, aktuálně po servisu a přetěsnění. Hodinky mám dlouhou dobu a byly nošeny občasně. Je to stará dobrá škola IWC z dob, kdy se hodinky osazovaly spolehlivými strojky, v tomto případě neúnavný pracant 7750, který je mimochodem vyladěn k přesnosti COSC, tedy lehce do plusu za 24 hodin. Hodinky jsou v moc pěkném a zachovalém stavu. Titanové pouzdro je bez nějakých záseků, celkově jde o mimořádně zachovalý kus v kontextu stáří. Hodinky prošly před pár týdny servisem, kontrolou, přetěsněním pouzdra a tlakovou zkouškou. Hodinky jsou v kompletním balení, tedy plastová krabice (průmeřný stav po několika stěhováních), kartička IWC. Jak jsem psal, celkový stav hodinek je velmi dobrý, AR zachovalý, gumový řemen ve velmi dobrém stavu, spona s trnem bez poškození. Tak nějaké parametry: 42 mm Titanové pouzdro Strojek, klasická spolehlivá 7750, chronograph, date/date - rezerva chodu 45 hodin, po servisu. Gumový řemen IWC + trnová spona IWC Krabice Kartička Předání pouze osobní, nemám klasicky problém se někam posunout. Jinak k vidění a vyzkoušení Praha. Cena: 82.990-Kč Případné dotazy prosím směřujte do SZ. Díky. 1
Sphinxx Odesláno 6. září Autor Nahlásit Odesláno 6. září Začala nám škola, tak posuneme se slevou. 77.990,-Kč. Hodinky k vidění a vyzkoušení v Praze. Po servisu šlapou skvěle. Včerejší aktuální foto z ruky.
Sphinxx Odesláno 19. září Autor Nahlásit Odesláno 19. září Tak setkání s posledním kolegou, místním členem dopadlo bez výsledku neb mu hodinky přišly subjektivně malé, osobně se mi nezdálo, ale chápu a připojuji část jeho komentáře v SZ, kdy mi nechtěl zasahovat do inzerce. Cituji: Tak to klidne udelej ty s jakymkoliv komentarem "o hovadu s neprirozene velkou prackou" a ja to s radosti "olajkuji"... Jedeme tedy dále, hodinky jsou k dispozici a volné. Dávám aktuální rychlý wrist se sníženou kvalitou snímku. 1 1
Doporučené příspěvky