Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím kolegové,

prodám výše uvedené IWC Aquatimer Chrono v titanovém provedení. Hodinky jsou z roku 2008, ovšem ve výborné kondici, aktuálně po servisu a přetěsnění. 

Hodinky mám dlouhou dobu a byly nošeny občasně. Je to stará dobrá škola IWC z dob, kdy se hodinky osazovaly spolehlivými strojky, v tomto případě neúnavný pracant 7750, který je mimochodem vyladěn k přesnosti COSC, tedy lehce do plusu za 24 hodin. Hodinky jsou v moc pěkném a zachovalém stavu. Titanové pouzdro je bez nějakých záseků, celkově jde o mimořádně zachovalý kus v kontextu stáří. Hodinky prošly před pár týdny servisem, kontrolou, přetěsněním pouzdra a tlakovou zkouškou. Hodinky jsou v kompletním balení, tedy plastová krabice (průmeřný stav po několika stěhováních), kartička IWC.

Jak jsem psal, celkový stav hodinek je velmi dobrý, AR zachovalý, gumový řemen ve velmi dobrém stavu, spona s trnem bez poškození. 

Tak nějaké parametry:

• 42 mm
  • Titanové pouzdro
  • Strojek, klasická spolehlivá 7750, chronograph, date/date - rezerva chodu 45 hodin, po servisu.
  • Gumový řemen IWC + trnová spona IWC
  • Krabice      
  • Kartička

Předání pouze osobní, nemám klasicky problém se někam posunout. Jinak k vidění a vyzkoušení Praha.

Cena: 82.990-Kč

Případné dotazy prosím směřujte do SZ. 

Díky.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

• Dát hlas 1
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Začala nám škola, tak posuneme se slevou. 

77.990,-Kč. 

Hodinky k vidění a vyzkoušení v Praze. Po servisu šlapou skvěle. 

Včerejší aktuální foto z ruky.

20250905_110346.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak setkání s posledním kolegou, místním členem dopadlo bez výsledku neb mu hodinky přišly subjektivně malé, osobně se mi nezdálo, ale chápu a připojuji část jeho komentáře v SZ, kdy mi nechtěl zasahovat do inzerce. 

Cituji: Tak to klidne udelej ty s jakymkoliv komentarem "o hovadu s neprirozene velkou prackou" a ja to s radosti "olajkuji"...

Jedeme tedy dále, hodinky jsou k dispozici a volné. Dávám aktuální rychlý wrist se sníženou kvalitou snímku. 

20250919_115554.jpg

20250905_110346.jpg

• Haha 1
  • Sad 1
  • Vytvořit...