Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejakou dobu jsem se po nich dival, a rikal jsem si, ze si s nima musim dat nejake solidni rande, tak jsem zasel do Tudor butiku a pote jsem mel tezke spani. Tak jsem tam sel dneska znovu a jsem abnormalne slaby clovek… a jubilee tah ma byt k dispozici ke konci roku

IMG_7192.jpeg

IMG_7196.jpeg

IMG_7195.jpeg

• Like 6
  • po měsíci...
Odesláno

To je butikova edice - maji ji na staromaku v butiku, mel jsem ji tam na ruce, doporucuji vyzkouset! Jinak, co se tyka 41 mm - opet, doporucuji vyzkouset, protoze cisla hovori jasne, ale neni to uplne tak a kdybych to nevedel, nikdy bych nerekl, ze maji 41. Pusobi relativne mohutne a dokonce i mohutneji, nez nektere me 43 mm kousky, takze pokud mas cestu, butik na staromaku je idealni volba, neprohloupis a mozna se, tak jako ja, zamilujes tak, ze je budes potrebovat :D 

Odesláno
před 22 hodinami, PavelH napsal:

To je butikova edice - maji ji na staromaku v butiku, mel jsem ji tam na ruce, doporucuji vyzkouset! Jinak, co se tyka 41 mm - opet, doporucuji vyzkouset, protoze cisla hovori jasne, ale neni to uplne tak a kdybych to nevedel, nikdy bych nerekl, ze maji 41. Pusobi relativne mohutne a dokonce i mohutneji, nez nektere me 43 mm kousky, takze pokud mas cestu, butik na staromaku je idealni volba, neprohloupis a mozna se, tak jako ja, zamilujes tak, ze je budes potrebovat :D 

Ano, dříve jsme si myslel, že jediná správná velikost je 44, ale pozoruji že to je jenom orientační číslo. Hodinky na ruce prostě vypadají jinak, bez ohledu na číslo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...