Přejít na obsah

Aku vahu maju vase hodinky?

divotvorca

Doporučené příspěvky

Mozno je to divna otazka...len ako som uz vo fore pre digitalky rozoberal premyslam nad kupov Suunt...v ponuke dve verzie- celo hlinnikova alebo celo ocelova...Al verzia 100g Ocel 200g...ocelova je pekna..len neviem ci to uz neni strasne moc na ruku....

podotazka: aky material by ste zvolili vy?

odkaz na topic: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17973

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nosím teďka moje definitivní hodinky. Maj 233g. No po zkrácení tahu o něco méně. Mám je druhej tejden, prvních pár dní to bylo nezvyk, ale teď už v pohodě. Spíš bych řešil jinou věc. Budou li to digošky s gumovým tahem, bude celá váha jen v budíku a tam bych, než váhu, viděl jako problém setrvačnost. Máš li hodinky na tahu, váha je rozložená kolem celý ruky. Dalšího co bych viděl jako zásadní, jakou máš ruku, jestli jak hovězí kejta, tak v pořádku, ale jsi li majitelem maratoneckého zápěstí, vyzkoušej nejdřív jak to bude vypadat. Já mám zápěstí obvod cca 20cm a hodinky mají kejs v největším rozměru asi 44mm, což už je jen tak tak.

Nicméně štěstnou ruku při výběru.

Odkaz ke komentáři

žabák napsal:
Nosím teďka moje definitivní hodinky. Maj 233g. No po zkrácení tahu o něco méně. Mám je druhej tejden, prvních pár dní to bylo nezvyk, ale teď už v pohodě. Spíš bych řešil jinou věc. Budou li to digošky s gumovým tahem, bude celá váha jen v budíku a tam bych, než váhu, viděl jako problém setrvačnost. Máš li hodinky na tahu, váha je rozložená kolem celý ruky. Dalšího co bych viděl jako zásadní, jakou máš ruku, jestli jak hovězí kejta, tak v pořádku, ale jsi li majitelem maratoneckého zápěstí, vyzkoušej nejdřív jak to bude vypadat. Já mám zápěstí obvod cca 20cm a hodinky mají kejs v největším rozměru asi 44mm, což už je jen tak tak.

Nicméně štěstnou ruku při výběru.

no suunta budu mat kovove telo a aj kovovy naramok...vid obr.

steel.jpg

takze kov je i na remienku...obvod ruky...hmm nemam silne zapeste ma obvod asi 19 cm...je mi jasne ze to bude budik na cele zapestie...iked presne rozmery som nenasiel..

Odkaz ke komentáři

Hele, divotvůrce, nechci lámat tvoji pravou víru, ale na outdoor hodinky se mi zdaj zbytečně rozměrný, těžký a blejskavý. Oblekovky z nich stejně neuděláš a akorát ti jich bude líto, při drásání přes skály, hory, potoky.

Co takhle vybrat levnej plastovej vektor a z toho co ušetříš koupit nějaký společenský.

Ale samozřejmě to je jen můj pohled.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time

Radiomir - 100g

Antarktiky - 50g

A jen mimochodem by mohlo být zajímavé zjistit, kdo má jaké nejtěžší nebo naopak nejlehčí hodinky...

Zatím vedu s 50g :P

Odkaz ke komentáři

žabák napsal:
Hele, divotvůrce, nechci lámat tvoji pravou víru, ale na outdoor hodinky se mi zdaj zbytečně rozměrný, těžký a blejskavý. Oblekovky z nich stejně neuděláš a akorát ti jich bude líto, při drásání přes skály, hory, potoky.

Co takhle vybrat levnej plastovej vektor a z toho co ušetříš koupit nějaký společenský.

Ale samozřejmě to je jen můj pohled.....

chapem..premyslam nad tym stale..:) ide o to ze mal by to byt darcek k statniciam...premyslal som uz nad alternativou:

SS012201310.jpg

SS013245110.jpg

model X6M

pripadne model observer TT

SS004746330.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Já osobně jsem znistil, že mi vyhovují spíše těžší hodinky vážící 100g a více.

U Vintage to tolik neřeším, tty bývají malé a lehké, ale u nových ano...

Odkaz ke komentáři

tc95 napsal:
CX 12000 feet - 360g

Zdravím, kde sa ti ich podarilo zohnať (viemže sa dajú objednať priamo v Švajcoch)? Je to tiadny kus železa. Aký z nich máš pocit? Mohol by si hodiť pár živých fotiek do pléna. Tie hodinky bola svojho času moja modla. Gratulace, dobrá volba. :smile_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Diky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...