speedersky Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Ahojte, prepacte ze zakladam nove vlakno, ale uz par dni citam v teme Prim a stale si neviem rady s vybratim strojceka (kaliber 50) z puzdra. Odsroboval som dva srobiky co drzia strojcek, tiez som povolil srobik ktory uchytaval korunku ale stale ho neviem dostat von. Sprava sa ako keby bol zaseknuty, resp. drzany este niecim na protilahlych stranach oproti korunke. Viete mi niekto poradit ako ho vyberiem? Nechcem ho poskodit. Dakujem.
Kupa54 Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Většinou tam bývá takový vystřeďovací kroužek, ten se dá vyndat pinzetou a když to nejde ani potom, podívej se, jestli není větší ciferník, než otvor v pouzdru. Potom se musí ještě otevřít hodinky zepředu a vyndat strojek s cierníkem předem. Kdybys poslal foto, dalo by se asi poradit jednodušeji
speedersky Odesláno 10. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Tu je foto strojceku ak je potrebny aj cifernik tak ten dodam neskor lebo sa mi vybila baterka na fotaku. vystredovaci kruzok je ktory?
docent_tecka Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 (upraveno) tak strojek v techto hodinkach pujde ven jen "sklickem", tzn. otoc hodinky a prohlidni rafek se sklickem - v miste vybrani pro nuz odloupni (stejne, jako jsi to udelal se spodnim dynkem) a kalibr s cifernikem je venku. Upraveno 10. března 2009 uživatelem docent_tecka
speedersky Odesláno 10. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2009 A je vonku. Islo to z prednej strany! Dakujem Vam za radu!
speedersky Odesláno 10. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Viete mi niekto poradit oprava hodin v Bratislave, ktory by dokazal zrestaurovat tieto hodinky? Potrebujem hlavne: - vymenit sklicko - vycisis a premazat strojcek - dat novu sekundovu rucicku (ktora teraz chyba) - ak sa bude dat zrestaurovat cifernik (opadava farba), alebo ho mozno vymenit na aukre som vydrazil Primky cal 50, ktore by som pouzil na nahradne diely. Tieto mam po dedovi (tak ako vacsina tu pritomnych) a rad by som ich dal do poriadku. Pacia sa mi a tesim sa ked si vyberiem paradny remen a dam ich prvy raz na ruku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se