Hector_24 Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Ahoj, Potřeboval bych poradit, kde v Praze nejlépe seženu šroubek do spony ocelového tahu pro Omegu SMP 300M. Očividně se uvolnil a ztratil. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 U AD co pamatuju, tak jakykoliv dil tahu sel objednat separatne. Staci jim dodat ref hodinek a oni to dle toho najdou. 1
Hector_24 Odesláno 9. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2025 před 1 hodinou, Seamaster napsal: U AD co pamatuju, tak jakykoliv dil tahu sel objednat separatne. Staci jim dodat ref hodinek a oni to dle toho najdou. No na internetu jsem právě narazil na pár příspěvků, že AD takový šroubek dávali zdarma v rámci dobrých vztahů ale nevím právě jaké to bude v ČR
Kid_A Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 No, tak pokud mas dobre vztahy s AD v Praze, tak tam urcite jdi:) 1
rmx Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Na jaře se mi stalo to samý, jen jsem šroubek našel v kapse a chtěl vyhodit, považujíc jej za bordel . Nakonec byly na přezce povolený všechny, tak asi častěji kontrolovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lukyn77 Odesláno 16. září 2025 Nahlásit Odesláno 16. září 2025 (upraveno) já si vzpomněl na tu pohádku od doktrora Plzáka .... o princovi, co měl místo pupíku šroubek, přišla princezna, povolila mu ten šroubek ... a princovi upadla prdel ... Teda jestli sem z Prahy, tak zaběhnu do AD servisu a poptám se ... Upraveno 16. září 2025 uživatelem Lukyn77 2
Vladino125 Odesláno 16. září 2025 Nahlásit Odesláno 16. září 2025 Na jaře se mi stalo to samý, jen jsem šroubek našel v kapse a chtěl vyhodit, považujíc jej za bordel . Nakonec byly na přezce povolený všechny, tak asi častěji kontrolovat. Zial mam rovnaku skusenost - opakovane sa srobiky povolavali u mna na 2 roznich sponach smp300. Bol som s toho dost sokovany, ze pri tych peniazoch sa to deje. 1
Hector_24 Odesláno 16. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2025 před 16 minutami, Vladino125 napsal: Zial mam rovnaku skusenost - opakovane sa srobiky povolavali u mna na 2 roznich sponach smp300. Bol som s toho dost sokovany, ze pri tych peniazoch sa to deje. Mozna je lepsi dat nejake lepidlo, treba Loctite 222. Uvazuju, ze to zkusim... 1
Vladino125 Odesláno 16. září 2025 Nahlásit Odesláno 16. září 2025 Za mna nie je co pokazit, a sponu asi len tak nebudes rozoberat. Naviac nahrejes a povolis ak by sa moc muselo.
Seamaster Odesláno 17. září 2025 Nahlásit Odesláno 17. září 2025 Pouzivam leta Loctite 243, ale staci opravdu velmi malo.. 1
Hector_24 Odesláno 6. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2025 Tak mi nakonec v Bechyně za pár korun sehnali nový šroubek a pro jistotu ho pojistili lepidlem.
micpetr Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Ahoj, měl jsem podobný problém s PO a světe div se, pomohli mi v koscom. Dokázali mi objednat chybějící šroubek a přilepili za tuším 200 Kč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se