Kachna Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Léta jsem měl tyto hodinky v hledáčku. Hodinek této značky prošlo mýma rukama několik, moc se mi líbily jejich modely v období před cca 15-8 lety, dnešní jsou taky hezké, ale přijde mi, že šli o level níž. Model TM7 je právě z toho "zlatého" období, koupil jsem ve stavu New Old Stock. Všechno je perfektně zpracované, řemínek je pravý krokodýl, žádný tisk na teletinu. Strojek (samozřejmě ETA) v top provedení z hlediska zdobení. Zkrátka moc hezký soudek, když chce mít člověk i tento tvar ve sbírce. 5
atim Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Od AN jsem měl v ruce (naživo) jenom jeden kousek a musím říct, že mě hrozně překvapilo jak jsou to skvěle propracovaný hodinky. Žádná fotka to neukáže, to zpracování mi přišlo dokonalý. Gratuluju k hezkému a neotřelému kousku!
Vit Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září (upraveno) Krásné, netradiční hodinky, gratuluju! Upraveno 16. září uživatelem Vit
DarylVanHorne Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září WOW, tak tohle je hodně neotřelý kousek - zajímavá volba Gratuluju, tak ať dlouho dělají jen radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se