Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Seamaster napsal:
A-ha, tak to me nenapadlo,ze to nekomu nedojde.....hodinky se totiz natahuji, i kdyz zasroubovavate korunku, neberu to jako zvlastni polohu hridele.

Ano je to tak. Poloha 1 je nátah+stav ve kterém se hodinky nosí tedy zašroubovaná korunka (dle manuálu)

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Často se v tomto vlákně použil výraz "prošívaný kaučuk". Já mám své PO se třemi druhy řemenů - je uvedeným výrazem myšlen řemen vlevo na motýlkové sponě? Díky za odpověď.

post-3263-1237392473.jpg

post-3263-1237392480.jpg

Odesláno

Taktiež sa pripájam ku gratuláciám a tíško závidím. ;)

Aj ja ich chcem, ale vzhľadom ku kríze budú asi v júni.

Chcel som sa len opýtať, či k zmene dátumu sa dochádza až po polnoci, teda niečo medzi 5-7 minútami po polmoci, tak nejak to vidieť na tých obrázkoch, alebo len ja to tak vidím.

Odesláno
  ricous napsal:
Často se v tomto vlákně použil výraz "prošívaný kaučuk". Já mám své PO se třemi druhy řemenů - je uvedeným výrazem myšlen řemen vlevo na motýlkové sponě? Díky za odpověď.

Lze se domnívat, že "prošívaný kaučuk" je toto:

post-5646-1237398113.jpg

Odesláno
  robo napsal:
Chcel som sa len opýtať, či k zmene dátumu sa dochádza až po polnoci, teda niečo medzi 5-7 minútami po polmoci, tak nejak to vidieť na tých obrázkoch, alebo len ja to tak vidím.

Moje PO překlápí datum s předstihem cca 3 minut, tj. ve 23:57. Je to rychlé cvaknutí, žádné pomalé courání.

Odesláno
  ricous napsal:
Moje PO překlápí datum s předstihem cca 3 minut, tj. ve 23:57. Je to rychlé cvaknutí, žádné pomalé courání.

To som rád, že je to tak, pre mňa sú tie hodinky ktoré máš super.

Odesláno
  Joshua007 napsal:
Lze se domnívat, že "prošívaný kaučuk" je toto:

No tak to by mohl být ten řemen na motýlkové sponě - jediný rozdíl je, že na těch tvých fotkách nejsou dány k sobě "konce řemenu u stěžejek" (laické popsání toho co vidím... ;) ).

Odesláno
  ricous napsal:

Já jsem si včera dal tu práci a své PO jsem seřídil tak, že se mi datum překlápí cca +/- 10 s., tj. 23:59. A i u mne je to rychlé cvaknutí..... :smile_anim:

Odesláno
  Joshua007 napsal:
Já jsem si včera dal tu práci a své PO jsem seřídil tak, že se mi datum překlápí cca +/- 10 s., tj. 23:59. A i u mne je to rychlé cvaknutí..... :smile_anim:

Jak se dá nastavit, v kolik budou překlápět?

Odesláno
  ricous napsal:
Jak se dá nastavit, v kolik budou překlápět?

Vydržet do půlnoci, těsně před ní, hodinky zastavit a pak si jen pohrát s korunkou (datumovka). A ještě sledovat nejlépe čas dle atomových hodin.

Žádná věda.......

Odesláno

No spravnej prositej kaucuk na PO je ten co ma ricous, ten prosivanej s prirubou je nejakej cudnej....

To ze jde stelovat preklopeni datumu slysim prvne, ale verim ze to jde....jen si nejsem jist, zda-li to hodinkam dela dobre....vzhledem k tomu, ze se nedoporucuje stelovat datum cca mezi 21-03 hod.....

Odesláno

Pánové je normální, když mám takový stroj na ruce, že pokukuji již po dalším stroji? Takové kvalitní hodinky na zápěstí to je normální droga! A mám strach, že není cesta zpět. :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)
  Joshua007 napsal:
Vydržet do půlnoci, těsně před ní, hodinky zastavit a pak si jen pohrát s korunkou (datumovka). A ještě sledovat nejlépe čas dle atomových hodin.

Žádná věda.......

Ted me jeste doslo - jak chces zastavit hodinky, kdyz hacking funguje jen ve 2. poloze - kdyz to prepnes na datum, sekundovka se zase rozjede...me to teda jako veda prijde :-)

Nicmene at je to jakkoliv, dle vyrobce pokud se datum preklapi +- 15 min. kolem pulnoci, je vse ok.

Upraveno uživatelem Seamaster
Odesláno

Tiez gratulujem a moc moc zavidim... podla mna najkrajsie Ω !

Odporucam co najrychlejsie kontaktovat admina a poziadat o BAN, uz mas uzasne hodinky, mas velku sancu sa "tomu" este ubranit ! ;)

• po 4 týdnech...
Odesláno
  Filini napsal:
Tiez gratulujem a moc moc zavidim... podla mna najkrajsie Ω !

Odporucam co najrychlejsie kontaktovat admina a poziadat o BAN, uz mas uzasne hodinky, mas velku sancu sa "tomu" este ubranit ! ;)

gratuluji asi momentalne nejhezci omegy

• po měsících...
Odesláno

Velmi pekne,gratulujem! Myslim,ze si velmi casto informovany aky je presny cas a plny tanier nosit pravou rukou ( co ak by si prave potreboval zistit OPAT zas kolko je presne :lol2: )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...