mateskep11 Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Ahoj všichni, už delší dobu si tady pročítám rady všech členů, které mi v mém koníčku velmi pomohly..ale nyní jsem narazil na problém, který je velmi jednoduchý, ale ještě se zde, ani myslím někde jinde o něm nikdo nezmínil, a proto Vás zde všechny odborníky přes kukačky o radu. Mám doma kukačky s křepelkou Zlatník Ostrava, jsou vyčištěné, všechny plastové díly mají vporadku, pro jistotu jsem si koupil od velmi vstřícného pána Jiriho Spilky. Kukačky fungují tak jak mají, ale nemám k nim původní závaží, tak jsem trochu zaimprovizoval a pověsil na řetězy co se dalo.. ale zase nechci na stroj dávat moc velkou váhu, ale zase ani moc malou.. No, zkratka se chci zeptat, jestli někdo z Vás neví jak mají být závaží na tomhle typu hodiny těžké?
Jiří9 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Ahoj všechny tři mají mít od 900 do max 1000g. Byly to odlitky z litiny a sem tam se váha trochu lišila. Ty co mám zrovna k dispozici mají váhu 950g. A ty plastové díly do kukaček máš odemne Jirka S.
mateskep11 Odesláno 24. září Autor Nahlásit Odesláno 24. září Ahoj, mockrát děkuji jak za díly, tak za radu ohledně závaží… já si tam právě pověsíl co se dalo (např PETky naplněné vodou, olovnici apod.) a u toho bití mam cca těch 900g, ale u chodu mám pouze cca 550g a s nepuvoenim kyvadlem mi jdou uz tak cca 3 dny vporadku.. s pozdravem, Mates
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se