mato57 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Ahoj všem. Kapesní hodinky tady moc nefrčí, já to ale přesto zkusím. Mám tady na prodej zlaté, 18karátové, tříplášťové kapesní hodinky Cyrus GT v překrásném, opravdu málo vídaném stavu. Cyrus GT je jednou z obchodních značek firmy Revue Thommen a jejich předchůdců, registrovaná 4.3.1897, se zjevným odkazem na otce zakladatele Gédéona Thommena. Na vrchním plášti je krásná ruční rytina a uvnitř je strojek Revue se čtyřmi šroubovanými šatony a mikroregulací (na konci přikládám obrázek z internetu s Lépine variantou tohoto kalibru). Průměr 50,45 mm, váha 97,78 g. Hodinky byly nošené minimálně a je důvodné podezření, že nebyly ještě nikdy servisovány. Po jednom otočení korunkou se hned rozběhnou. Olej v kamenech je ale vyschlý, takže jsem je víc nanatahoval. Nastavování času samozřejmě funguje. @tondako po jejich zevrubné prohlídce prohlásil: "Tyhle hodinky byly dvakrát v kostele a pak ležely někde doma v šuplíku." K hodinkám je dobová krabička a kožený pytlíček, se kterými jsem je pořídil. Jestli jsou originální, neumím zaručit. Nakonec ještě upozorňuji na fakt, že prachovka není zlatá a na minutové ručičce je drobná oxidace. Zbytek viz fotky. Chtěl bych za ně 44 tisíc korun. Silně upřednostňuji osobní předání v Liberci. Případně bych byl ochoten, po platbě předem na účet, popojet s nimi vstříc novému majiteli (tak do 100 km). Myslím ale, že v krajním případě bych je uměl i poslat. Dotazy, připomínky a náměty prosím do SZ. Děkuji Bertovi za možnost inzerce. 1
mato57 Odesláno 5. října Autor Nahlásit Odesláno 5. října Nějaká komunikace přes SZ proběhla, ale do úplného konce to zatím nedospělo, takže UP.
mato57 Odesláno 19. října Autor Nahlásit Odesláno 19. října Poslední sleva na rovných 40 000,- kč. Další sleva už nebude.
mato57 Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu Ještě je tu pár dní nechám a pak půjdou jinam. Pokud nad nimi váháte, tak je čas učinit rozhodnutí
Doporučené příspěvky