Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje představa:

Automaty, rezerva chodu 72hod., bez datumovky, na tahu, vodotěsnost od 100m, cena do 250t, velikost 40-44mm, švýcary, čistý cifr bez stopek a podobných fičur, vzhledově žádné extravagance. 

Jsem sice na wish listu Rlx Air King (cca.půl roku), ale zatím nic a hodinky bych potřeboval do konce listopadu, má to být dárek k narozeninám (mým, protože co si sám nedám, to nedostanu :) ). Koukal jsem na Dušáka, Bechyněho i Carollinum a nějak mi nic nepadlo do oka. Každým něco přebývá, nebo chybí. 

Děkuji za názory a návrhy. 

Odesláno

Ahoj, Air King nepatří mezi nejžádenější modely, pokud po nich toužíš a jsou tvé vysněné tak se dají sehnat nové nenošené pod retail třeba zde. https://www.specialtimepiece.cz/offer/detail/398ddf69-f000-41c0-85ee-ebf77a839f3e/rolex-air-king-09-2025
Pokud chceš něco jiného tak co modré Polarisy od Jaegeru?  Za dobrou cenu tady https://www.schaapcitroen.nl/brands/jaeger-lecoultre/polaris/automatic-253967/ a za ušetřené peníze oproti česku máš fajn výlet.

• Dát hlas 1
Odesláno

Super, díky za odkaz. O specialtimepiece jsem nevěděl, je to solidní obchod? Máte někdo zkušenost? Že nabízejí funglovky pod retail ... Air King se mi z nějakého nepochopitelného důvodu líbí. Ještě chvilku počkám, jestli nebude @ nebo telefonát od Bechyněho, v což moc nedoufám a pak je oslovím. Já na výlety moc nejsem, stačí mi služebky, jednou jsem dokázal (autem) minout i Švýcarsko. 🤨

Odesláno

Nedokážu říct, ale přinejhorším v servisu  Carolina který je 5-10 minut chůze bez problémů a na počkaní.

Odesláno
V 4. 10. 2025 v 21:37, KurtCz napsal:

Super, díky za odkaz. O specialtimepiece jsem nevěděl, je to solidní obchod? Máte někdo zkušenost? Že nabízejí funglovky pod retail ... Air King se mi z nějakého nepochopitelného důvodu líbí. Ještě chvilku počkám, jestli nebude @ nebo telefonát od Bechyněho, v což moc nedoufám a pak je oslovím. Já na výlety moc nejsem, stačí mi služebky, jednou jsem dokázal (autem) minout i Švýcarsko. 🤨

Kluci ze Specialtimepiece jsou fér a nemusíš mít obavy, jejich hodnocení taky hodně napovídá. Určitě doporučuji 😉

V obchodě servis nemají, tah bych si nechal zkrátit jak bylo řečeno v Carollinum servisu Pařížské 14😉

Ta cena za 09/2025 za ocel RLX ocel bez čekání a AD her je suprová 👍🏻

Odesláno

Ještě jednou všem díky. :) Ty na specialtimepieces už jsou pryč. :( Ale dobrá zpráva je, že se občas objevují, takže budu číhat, ještě je čas. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...