sibirnaya Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 tak sem koupil Wakmann na ebay, 45mm prumer, unitas, a kamosovi Railmaster XXL 49,2mm, ale nejak se mu to zrovna nehodilo do kramu, a protoze sou to moje oblibeny, tak sem si je nakonec nechal sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 ...to je palba... ... uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 Wakmann dobry, co je to zac ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emem1 Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 To auto z bavorska k nim pekne pasuje a naopak. Gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 Wakmann dobry, co je to zac ? taky by mě to zajímalo, moc jsem o nich nenašel a vypadají fakt dobře. A ty Omegy, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 Wakmann driv byl levnejsi Breitling, pak chvili cinskej smejd, tedka je to tak, ze delaj Hommage ruznejch kalibru z kapesnich hodinek, IWC, Patek, Eterna, atd, a krom toho zbastlili i tyhle hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 Wakmann driv byl levnejsi Breitling, pak chvili cinskej smejd, tedka je to tak, ze delaj Hommage ruznejch kalibru z kapesnich hodinek, IWC, Patek, Eterna, atd, a krom toho zbastlili i tyhle hodinky Po tych omegach som chvilocku pokukaval aj ja,ale 49mm,to je pre mna ,ako keby som si dal na ruku maly tanierik spod picola,ale ako pozeram tak tebe slusne sedia - gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 me sou taky trosku vetsi, mam zapesti 175mm, ale co nadelam, kdyz ji milujes, neni co resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xampik Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 menší dotaz - jakou barvu má vteřinovka u OMEG ? jinak moc krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 menší dotaz - jakou barvu má vteřinovka u OMEG ? jinak moc krásné hodinky Tipuji kovovou Ty odlesky ale udělaly své.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Po tych omegach som chvilocku pokukaval aj ja,ale 49mm,to je pre mna ,ako keby som si dal na ruku maly tanierik spod picola,ale ako pozeram tak tebe slusne sedia - gratulujem. Mám stejnou skušenost - taky na mojí ruce vypadaly tak trochu jako přivázaný nádražní hodiny, ale jinak bych je bral hned - rozmýšlel jsem s jejich koupí dva roky a nakonec jsem to odpískal. Krásný hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 mno koukám, že sis udělal dvojí radost, heheh krása !!! dokonale jednoduchý, super na Railmastery sem si taky myslel, možná gdyž bůch dá, tak do nich taky něgdy skáknu gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se