Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny členy fóra. Mám švýcarské hodinky CODE 41 Anomaly 41 s japonským strojkem Miyota 82S7. Tady link:

https://code41.com/en/projects/anomaly

Po asi 6 letech najednou přestaly fungovat. Dal jsem je k hodináři v Liberci, ale on je ani natříkrát nebyl schopný opravit. Tak by se chtěl poptat po nějakém hodináři, který se strojkem má zkušenosti a ví jak na něj. Klidně bych po republice dojel. Diky moc

20251016_205945.jpg

Odesláno

Zrovna v Liberci znám jednoho opravdu šikovného hodináře. Ty jsi byl u koho? A za další: ta Miyota stojí 1600 korun. Natřikrát ji opravovat je ekonomická sebevražda ....

• Dát hlas 1
Odesláno

Diky za odpověď. Ja byl u pana Wernera ve Vratislavicich. On je vzdy 'spravil' a sly asi 3 dny. Pak jsem mu to reklamoval tahle 2x a on mi řekl, že to prostě nedá. Stalo mě to vsechno 1000 Kč. Takze v pohodě. Ale pořád nejdou.

Koho bys doporucil ty? Případně i mimo Lbc.

Kolik by stalo koupit novy strojek a vymenit ho?

Diky

Odesláno

https://www.facebook.com/HodinarstviAntoninKodytek/?locale=cs_CZ

Ad nacenění opravy. Napsal jsem Ti, za kolik se dá sehnat strojek. O tom ostatním nebudu spekulovat z jednoho prostého důvodu. Hodinky nevidím, a neznám ani typ závady. Co když pouzdro dostalo "ránu jak prase", a pak to bude drahý ..... Mé doporučení: obrať se na hodináře, jehož fcb jsem vložil výše. Je to místní člen @tondako.

Odesláno

Pardon, ale na označení švýcarské hodinky vážně stačí, že Switzerland jsou poslední dva body z této tabulky? :eek:

image.png.f3468225c0e0edfb1bd331c3183e26fc.png

A vážně si pan Werner ve Vratislavicich (neznám ho) vzal tisíc korun za to, že se v nich 3x povrtal a hodinky stále nejdou? To nezní jako moc kvalitní služba 🙈

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...