student Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Zdravím, bylo by složité vyrobit hacking pro tento stroj ? Děkuji za odpověď. Student
student Odesláno 19. října Autor Nahlásit Odesláno 19. října Děkuji, měl jsem Sinn 6110 Technik, tam u unitářů hacking byl, bohužel jsou pryč. Koupil jsem Laco s výše uvedeným kalibrem, tak pátrám z by se hacking nedal za rozumný peníz implementovat. Student
Bert Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Koukni, jak to řeší u ETY. Není to zrovna raketový inženýring, ale i tak ....
student Odesláno 19. října Autor Nahlásit Odesláno 19. října Děkuji, vypadá to zajímavě, a co životnost ?? Student
Bert Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října No, pokud bych tohle měl za úkol, podíval bych se, které ETY mají hacking, a jestli by náhodou nešlo nějakou kanibalizovat. Nejde jen o "hacking páčku", je potřeba ji do můstku uchytit, no a musíš mít i vhodnou natahovací hřídel (vč. pastorků). Nechceš se na to vykašlat?
student Odesláno 19. října Autor Nahlásit Odesláno 19. října Asi to nebudu řešit, měl jsem Omegy Railmaster XXL, tam hacking taky nebyl, a přežil jsem to. Jde jen o zvyk. Student
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se