Klobatoro Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Marc Richon - Omega - A Journey Through Time Pietro Giuliano Sala - Universal Watch Geneve Book
Vit Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Má někdo z vás tuto knihu? https://www.hup.harvard.edu/books/9780674002821 Revolution in Time - Clocks and the Making of the Modern World, Revised and Enlarged Edition David S. Landes Stojí za pořízení?
Rommel Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července George Daniels - Watchmaking je super kniha o řemeslu jako takovém. Dostal jsem nedávno darem k narozeninám a jsem těsně za začátkem, ale zatím mi to přijde jako de fakto všechno, co člověk-amatér potřebuje. 1
maximilianx33 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Ja som sa ku knihám o hodinkách dostal až neskôr a čakal som, že to bude skôr taká pekná obrázková záležitosť do poličky. Nakoniec ma ale bavilo práve to pozadie okolo strojčekov, výroby a toho, prečo sú niektoré riešenia spravené tak, ako sú. Tá Watchmaking od Georgea Danielsa vyzerá dosť dobre, podľa toho čo sa tu píše asi aj pre človeka, ktorý sa v tom nechce hneď vŕtať profesionálne. Má ju tu ešte niekto prečítanú celú a nie je už na bežného nadšenca príliš technická?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se