Traveller71 Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října (upraveno) Nová kniha Seamaster Only je k dispozici pro objednávky https://issuu.com/bluewin353/docs/seamaster_only_the_omega_diver_s_watch https://watchprint.com/en/omega/794-seamaster-only-the-omega-divers-watch.html Upraveno 26. října uživatelem Traveller71 2
IWCmann Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Doporučuji koupit zde, sleva 49% Seamaster Only :: Grégoire Rossier, Anthony Marquié, Kox, Ash Lambe books :: BOOKS etc
Seamaster Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Kurna kdo jinej nez ja by ji mel mit, ze? Treba se tam neco novyho dozvim Diky za tip na slevu.
Vladar91 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Škoda ze to je z anglie to zase bude oser na celnim.
Pivas Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu @Vladar91 - Mluvíš mi z duše. Hned bych si ji vzal,ale řešit se mi to nechce.
Vorel Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu před 10 minutami, Pivas napsal: @Vladar91 - Mluvíš mi z duše. Hned bych si ji vzal,ale řešit se mi to nechce. Přesně tak
M-72 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Již jsem od nich kupoval knihu na moony a flightmastery. Vše velmi jednoduché, řešil jsem s poštou.
M-72 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu před 4 hodinami, IWCmann napsal: Doporučuji koupit zde, sleva 49% Seamaster Only :: Grégoire Rossier, Anthony Marquié, Kox, Ash Lambe books :: BOOKS etc Diky za info,právě jsem knihu objednal
paya01 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu před 39 minutami, M-72 napsal: Již jsem od nich kupoval knihu na moony a flightmastery. Vše velmi jednoduché, řešil jsem s poštou. nejsou knihy náhodou osvobozené od DPH?
M-72 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Právě teď, paya01 napsal: nejsou knihy náhodou osvobozené od DPH? Uvidím počítám s variantou 12%, třeba budu příjemně překvapen. Dám vědět...
Traveller71 Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu Kdo má datovou schránku na fyzickou osobu, tak může využít aplikace https://celnicka.cz a proclít si zásilku sám. 1
IWCmann Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Tak už je Out of Stock. Myslím, že při objednávání zmiňovali, že u nich je kniha taky bez DPH.
Seamaster Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Ja to ted objednaval a vse probehlo vctene platby bez problemu, tak uvidime...
M-72 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 4 minutami, Seamaster napsal: Ja to ted objednaval a vse probehlo vctene platby bez problemu, tak uvidime... Koukám, již je dostupná a opět za akční cenu
IWCmann Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Jo taky koukám že už zase je. Asi nás jen chtějí napínat. Já objednal už o víkendu.
M-72 Odesláno 5. prosince Nahlásit Odesláno 5. prosince Kniha již opět nedostupná https://www.booksetc.co.uk/books/view/-9782940506651 Vzal jsem nakonec dvě, i pro kamaráda. Včera už jsem vyplnil podklady pro celní řízení, tak snad koncem příštího týdne bude doma vánoční dárek
Seamaster Odesláno 10. prosince Nahlásit Odesláno 10. prosince Tak ja to taky vyplnil 4.12., ale od te doby je to furt v tomhle stavu, ale mail se summary upresneni me dosel ihned.....:
M-72 Odesláno 10. prosince Nahlásit Odesláno 10. prosince před 2 hodinami, Seamaster napsal: Tak ja to taky vyplnil 4.12., ale od te doby je to furt v tomhle stavu, ale mail se summary upresneni me dosel ihned.....: Jsem na tom úplně stejně...
IWCmann Odesláno neděle v 13:30 Nahlásit Odesláno neděle v 13:30 V 10. 12. 2025 v 15:41, Seamaster napsal: Tak ja to taky vyplnil 4.12., ale od te doby je to furt v tomhle stavu, ale mail se summary upresneni me dosel ihned.....: Mám to také úplně stejné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se