Cidlo1 Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Předevčírem jsem získal hodinky od již zaniklé švýcarské firmy LANCO, která sídlila v Langerdorfu.Podle toho, co jsem zjistil na web. stránkách pocházejí z 50. let minulého století. Plášť je zřejmě pozlacen.Hodinky jsou vzhledem ke svému stáří v pěkném stavu, jen by potřebovaly vyčistit a seřídit (předcházejí se o cca 30 s denně). Informace o kalibru (firma používala vlastní) lze získat na http://www.pensandwatches.com/wrist.html. Je tam řemínek 16, ale měl by tam patřit 17, který se špatně schání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. března 2009 uživatelem Cidlo1
sam77777 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Lanco je výbornal značka jen v Česku nedoceněna. Mam manuály a jsou skvělé. Automaty také sháním ale jedine vudím poprvé až zde. Jak jsi spokojen?
little_w Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Je tam řemínek 16, ale měl by tam patřit 17, který se špatně schání. lepším řešení bude koupit 18mm a konce opatrně (a nepatrně) seříznout žiletkou. věř mi. v 18mm navíc seženeš pásek, jakej si jen zamaneš.
Beladona Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 Mám Lanca v quartzu.... Na svou dobu pěkné, malé, placaté oblekovky
mischa Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 já mám někde ty samý, byla to dobrá firma.bytelný zlacení a dost neběžný automat, ať Ti dobře slouží
Návštěvník tolja Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 Taky jsem je měl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ruda Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Lanco je výbornal značka jen v Česku nedoceněna. Mam manuály a jsou skvělé. Automaty také sháním ale jedine vudím poprvé až zde. Jak jsi spokojen? Automaty Lanco jsem viděl v hodinářství v Sedláčkově ul. v Plzni na začátku října. Cena asi 5000,- Kč, pokud si dobře pamatuji.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Taky jedny mám:Ještě krátké info o firmě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Ano značka Lanco je docela neznámá a taky docela stará. Taky mám jedny doma, bohužel v době jejich výroby automat ještě moc nefrčel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se