Povidláček Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Ahoj ve spolek, v rámci úklidu zahradního domku a dělání místa pro jiné (hlavně manželčiny) krámy, jsem se rozhodl zde nabídnout skládací masérské lehátko, které jsem si koupil během svých fyzio-studijních let asi před 12 lety. Používané bylo nepravidelně asi dva roky, jinak celou dobu leží v zahradní chatce. K lehátku je podhlavník, opěrka na ruce a cestovní taška / obal, viz foto. Lehátko je mechanicky v supr stavu a plně funkční, jedinou vadou na kráse je pár dírek v polstrování od drápků kocoura, kterého jsem na spolubydlení tenkrát měl a neuhlídal (viz foto) Kdyby zde někomu ještě posloužilo, nabízím za 3 tis. a v rámci Prahy a okolí mohu dovézt. Jedná se přesně o toto: https://www.medhelp-shop.cz/skladaci-drevene-lehatko-plf-76cm-bezove/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax%3A [MH.cz] Smart Shopping - starý shop&utm_id=17872890211&gad_source=1&gad_campaignid=17176462053&gbraid=0AAAAAD6RdlCCCuGuWTesURKMnQqEaZwf_&gclid=EAIaIQobChMI98jczeflkAMVK4KDBx2wTgCIEAQYAiABEgJVLvD_BwE Díky za prostor P. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 6. ledna Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna Nikdo? U mě jen leží v zahradním domku a to je škoda
Povidláček Odesláno včera v 12:26 Autor Nahlásit Odesláno včera v 12:26 2.800,- a v rámci Prahy a okolí mohu dovézt. Až na pár drobných kosmetických vad způsobených kočkou je v supr stavu. 1
Doporučené příspěvky