Kasprik Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 Ahoj. Poprvé v životě jsem si koupil Nato strap ve standardní délce 27 cm. Nikdy se mi moc nelíbily, ale chtěl jsem to zkusit. Řemínek jsem přidělal dle návodu na youtubu. Co jsem koukal,tak většina videí přebytečný konec zahne zpět do spony. Mě tam moc řemínku nezbylo, a proto nejde zahnout. Je to prosím normální? Nosit se to samozřejmě dá, ale nevím, zda to nevypadá divně a nemám shánět třeba delší. Ruku mám kolem 19 cm. Díky za stručnou odpověď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 Jo.. blba kombinace dylky nata a ruky:) Nekdo to nosi takhle, me to sere, takze to nacpu/ohnu do toho prvniho ocka. 1
martincihak Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 delší nato jde sehnat? přidal bych se...mám stejný problém
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se