vejfuk Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 (upraveno) Nejsou sice moje ale dva dny patří tátovi co si je pořídil na moje doporučení, tak alespoň par fotek a dojmů. Za mě bezkonkurenčně nejhezčí Hamiltony a hodinky obecně, tahle barevná kombinace je dokonalá. Na mě sou bohužel moc velký - 43mm ale hlavně 52mm rozpětí nožek, takže pro větší gentlemany. Luneta otočná na obě strany, 60 kliků s minimální vůlí, každej klik je čirá mechanika. ETA 6498/97 je za mě nejhezčí strojek co znám, asi to bude velikostí že se nekrčí někde uprostřed ale hezky vyplňuje celý pouzdro a taky ta velká setrvačka. Je taky vidět kus kotvy jak pracuje. Tenhle strojek musím mít někdy. Tikání je díky nízký frekvenci 2.5 hz hlasitý což je vela uklidňující a natahování je naprostá mechanická slast. Rezerva v reálu 50 hodin. Miluju ten strojek. Referenční číslo H76709510. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2025 uživatelem vejfuk 8
Chronopetr Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Pak, prosím, přidej fotky s patinou, až bude.
Campino Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Vyzerajú parádnenie je tá rozteč 20 mm pri 43 priemer málo? Nepôsobí ten remienok že je úzky?
vejfuk Odesláno 23. února Autor Nahlásit Odesláno 23. února Vůbec ne, 20mm je furt 20mm a to je dost. Na mých bronzových Bulovách Mil-ships mám 18mm při 41mm a vypadá to parádně. Chronopetr: určitě, budu souběžně čekovat s Bulovama, Hamiltony už tmavnou
simon.hades Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Taky po nich koukám, resp. po menší verzi. Jinak ten světlý ciferník se k nim parádně hodí, působí to snad ještě víc retro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se