Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, mám tady tuhle nevyužitou navigaci. Dnes jsem jí oživil a aktualizoval mapy Europe east - viz foto. Na nahrání dalších map by byla potřeba karta, ale tuhle možnost jsem nevyužíval. 

Balení by mělo být komplet - navi, přísavka na sklo, origo kabel do auta a kabel k PC (ten jedinej asi není origo, ale nemělo by to vadit) a nějakej návod, kterej jsem asi nikdy neotevřel. 

Zatím je to spárovaný s mým účtem TOMTOM, přehlášení bych vyřešil s konkrétním zájemcem.

A teď to hlavní - cena. Většina lidí už asi jezdí podle mobilu, takže vůbec netuším, zda to může bejt pro někoho zajímavý. Takže vykopnu s cenou 1000Kč vč. zásilkovny, přičemž dodatek, že cena je k jednání, tady platí bezvýhradně.  

Vše další via PM. Díkes za prostor.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem warann
  • Vytvořit...