Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, 

Prosim dal by mi nekdo praktickou radu jaky koupit natahovac ? 

Stridam hodinky na ruce. Pracovni a pak ty které si nechci zničit 🙂

Potřeboval bych nějaký natahovač, ale je jich spoustu na prodej. Moje představa je tak na 2-4 ks. Nevim ale jaké vlastnosti mám hledat. Nikdy sem to neřešil až teď co mám automaty.  Nechci je pořád natahovat když je chvili nenosím, protože podle informací co sem našel jim to nedělá dobře. 

Tak chci touto cestou poprosit o nejake prakticke info a nebo nejaky odkaz kde se dovzdělám 🙂

diky všem Sal. 

Odesláno

Ahoj, 

Tak omluva za to vlakno, hledal sem fulltextem a nachazelo mi to vlakna s inzerci. Tak jeste jednou omluva z me strany. Prostuduji odkazy. Diky za ně. 

Sal

Odesláno

@Salamandr

Dovolim si poradit. Mam tieto, ako skladacku: Boxy by Beco
Mam ich (neviem presne) mozno 14 rokov. Na jednom "odisla" asi pred 5 rokmi gumicka (stoji 8,50 eur). Druhy bez akejkolvek poruchy. Su v podstate v neustalej prevadzke.
Vyborne je to, ze vies kupit nahradne diely. 
Stranka je overena, aj ked predajca teda ziadnym sposobom nekomunikuje. Nakupoval som tam rozne veci uz asi 4x. Myslim, ze aj dalsi clenovia vedia tuto stranku odporucit.

Odesláno

Díky za tip, pročetl jsem většinu vláken z příspěvku výš a dělám si obrázek toho co potřebuji a následně chci něco pořídit. Chtěl bych ale něco trochu jiného designově. 

každopádně díky

SAL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...