tommasini Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Při uklízení jsem narazil na tři tahy. Nikdy nebyly použité, chtěl jsem je na nějaká Seika a pak jsem zjistil, že hodinky měly rozteč 19mm myslím. Asi už je nevyužiju, tak třeba se někomu budou hodit. Všechny tahy mají šířku u stěžejek 20 mm. Jedná se o dva milánské meshe (jemný a jemnější ) a jeden třídílný, který má zvláštní systém zapínání, kdy se volný konec prostrčí sponou a jejím zaklapnutím se zafixuje. Cenu bych řekl 120 Kč za kus plus poštovné. Pokud by vzal někdo všechny najednou, tak pošta na mě. Nebo osobní odběr na trase Praha 5 – Kladno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky