juk Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 před 2 minutami, tomankubik napsal: S dátumom to mám podobne. Až sa bojím sa verejne priznať že vôbec nemám problém s dátumom ani Day-date ani kyklop…tak aj je to vonku taký “dátumovy coming out” Přesně tak. Jsem rád, že nás je v tom víc Day-date nechápu, proč ho dělá tak málo Swiss made značek, když to není žádná vysoká hodinařina a dělá se na strojcích i za pár šupů. Místo kyklopa je lepší big date, ale nijak moc mi nevadí. Až teda na ten bordel, co se kolem něj usazuje 1
SadClown Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Mám pouze jedny hodinky bez datumu a ten mi tam opravdu chybí. Jsem prostě taky zvyklý se koukat kolikátého je na hodinky, jelikož to nikdy nevím. Každopádně se mi žádný "bordel" neusazuje, jelikož každý kyklop co mám je pod sklíčkem. 1 1
radek77cz Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Tip na nákup v Kauflandu https://www.kaufland.cz/product/442303572 IMG_1787.webp
radek77cz Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Jednoznačně Sinn 556 ..........velikost, strojovna v Top Grade, WR 20bar. Osobně vlastnim Sinn 856 a různá Seika . Sinn jednoznačně vede hlavně pokud porovnám zpracováni tahu a spony vs Seiko. Konec Hlášení
Oldav Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna A co třeba DUG Purist, znáš? Ty mi přijdou, že by také splňovaly tvé požadavky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se