Fischa Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 Zdravím, konečně jsem včera dostal první příspěvek za vydařený obchod! Tak jsem se dnes rozhodl taky něco přispět. Moc na to nejsem, ale pokusím se. "Dneska jsem zavzpomínal a vytáhnul moje první sbírkové hodinky 2016 to byl rok a hned švýcarský 200 gramový Panzer Watch" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tomankubik Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Parádny kus kovu. Nech sa vám spolu dobre funguje
Fischa Odesláno 23. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 12 hodinami, tomankubik napsal: Parádny kus kovu. Nech sa vám spolu dobre funguje Jo mám silnější zápěstí, tak mám radši, těžší hodinky. Když si pak vezmu nějaký lehčí do 100g titanovky nebo plasťáky tak si pak myslím, že na té ruce nic nemám a pořád koukám jestli jsem je neztratil...
tomankubik Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Před hodinou, Fischa napsal: Jo mám silnější zápěstí, tak mám radši, těžší hodinky. Když si pak vezmu nějaký lehčí do 100g titanovky nebo plasťáky tak si pak myslím, že na té ruce nic nemám a pořád koukám jestli jsem je neztratil... Viem si predstaviť. Ja to mám zase opačne že musím myslieť na to aby som sa pozrel a potešil…koľkokrát sa zobudím rano s tým že mám na ruke hodinky zo včera
Fischa Odesláno 23. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 2 hodinami, tomankubik napsal: Viem si predstaviť. Ja to mám zase opačne že musím myslieť na to aby som sa pozrel a potešil…koľkokrát sa zobudím rano s tým že mám na ruke hodinky zo včera Tak to už je hodně velká závislost. Já naštěstí si je vždycky na noc sundávám a v práci taky nemůžu moc nosit Takže si hodinek na ruce moc neužiju...
warann Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Tak kdyz jsem videl titulek “Moje prvni…” asi jsem cekal trochu jiny tema a hkavne fotky, ale nakonec proc ne. At slouzi
Fischa Odesláno 23. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 1 hodinou, warann napsal: Tak kdyz jsem videl titulek “Moje prvni…” asi jsem cekal trochu jiny tema a hkavne fotky, ale nakonec proc ne. At slouzi Jsem psal, že na to psaní příspěvků nejsem úplně kovaný. Ať nekecám moje první byly nějaký Timexy Triatlony v 15letech, ale tyhle byly první co se začátku nového koníčku týče a s tím spojená závislost na CHRONOMAGu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se