Donuts Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 A jak to vypada s dalsim srazem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 A jak to vypada s dalsim srazem? Když budu v Plzni, tak dorazím. A to asi i s nějakým přírůstkem Jinak sraz bych nejradši viděl až někdy ve druhé polovině září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 TAké se přimlouvám za konec zaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonebreakers Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Já bych se také přeïšel koncem září podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Ahojte. Sice to mam do Plzne hodne daleko, ale v Big Burgeru na Americky mi dela dobra kamaradka, tak spojim prijemne s prijemnejsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2009 tak to hodně opatrně Ahojte. Sice to mam do Plzne hodne daleko, ale v Big Burgeru na Americky mi dela dobra kamaradka, tak spojim prijemne s prijemnejsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 tak to hodně opatrně Můžou na sraz i jedinci jako já, kteří teprve začínají?a jejich hodinkový majetek není zatím nikterak velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Můžou na sraz i jedinci jako já, kteří teprve začínají?a jejich hodinkový majetek není zatím nikterak velký? To vůbec neřeš, ona je to stejně jen zástěrka pro chlastání ápropo nějaké konkrétnější termíny srazu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 To vůbec neřeš, ona je to stejně jen zástěrka pro chlastání ápropo nějaké konkrétnější termíny srazu ? Na 1. se až tolik nepilo a na 2. jsem nebyl. Co 39. týden? 21. až 24. září? A kde se sejít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Na 1. se až tolik nepilo a na 2. jsem nebyl. Co 39. týden? 21. až 24. září? A kde se sejít? Ahojte, ja bych to dal az na 1.vikend v rijnu. Posledni tyden v zari jsem mimo Evropu. Klidne bych to dal v Big Burgeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Ze září je už skoro říjen a vypadá to, že nikdo nemá chuť na pivko a pokec nejen o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Chuť by byla,ale do konce září nebude čas,takže jsem na svolávání srazu ani neragoval. Jinak bych se přimlouval uspořádat posezení jinde než Na Parkánu neb tam byla tma jak v tunelu a nedýchatelno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Chuť by byla,ale do konce září nebude čas,takže jsem na svolávání srazu ani neragoval. Jinak bych se přimlouval uspořádat posezení jinde než Na Parkánu neb tam byla tma jak v tunelu a nedýchatelno. Tak uspořádáme sraz v říjnu (stejně to dřív nestihneme ) a nějaké osvětlené místo musí někdo navrhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 OK, velká říjnová revoluce, takže v listopadu? Na Parkánu byla asi opravdu tma, ale napadá mě jen U Mansfelda, ikdyž jsem tam dlouho nebyl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 (upraveno) Ja jsem pro, a je mi vice mene jedno kdy, pokud: - to bude ve vsedni den - to nebude ve stredu a v patek Slusne osvetlenych hospod v plzni moc nebude. To spis nejaka kavarna. Beseda? OK, velká říjnová revoluce, takže v listopadu? Na Parkánu byla asi opravdu tma, ale napadá mě jen U Mansfelda, ikdyž jsem tam dlouho nebyl! Upraveno 23. září 2009 uživatelem xbenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 xbenny mi napověděl. Taky můžu skoro kdykoliv v odpol. až večerních hodinách mimo pátku, soboty a neděle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Tak jak se srazem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Zejtra nemůžu ,ale jinak bych šel. Z rozhraní Sudet a Chodska to nemám daleko (nejsem Chod ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Navrhuji úterý 6.10. v 16.oo-17.oo The Pub II.,to je nejbližší termín hodící se více lidem. Předpokládám potvrzení účasti do neděle 4.10.-pak by se to objednalo napevno. (jenom můj návrh) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 HB63 Arthur N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se