Humanzero Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Chce to vidět naživo jak vypadají "obyčejně" zapuštěné subciferníky....
ygys Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Sú krásne ale osobne by som asi stále preferoval klasiku v oceli ale tie zlaté sú úplný hrot .. len tá cena
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Doufejme, že to nebude roční limitka s "pár" kusy na rok. Na Chronu24 startují na 286.825,-
Fade Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Ať si klidně z toho zas udělají miliontou limitku, ale hlavně ať upgradují klasické Moony na ten lepší safír. To co tam bylo doteď je vizuálně tragédie když to porovnám s Hesalitem.
miguel Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna @Fade Predavas Expy a kupujes reverse Pandy? Tesim sa na legendarne heslo v tejto casto fora: “Zase jsem prodal Moony”
Fade Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna @miguel Jo, ale tentokrát budou navždy, samozřejmě Akorát ty nové Moony začnou dávat smysl až budou z druhé ruky. Nedokážu si představit vesmír, kde bych dal za Moony čtvrt míče u AD i když to podle mě jsou fakt super hodinky. 1
miguel Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Cenu nekomentujem podla mna je prehnana. Aby som sa vyjadril k veci, aj mne sa pacia - ale - z toho videa, co si zavesil je vsak vidno, ze citatelnost ruciciek je v porovnani s klasickymi Moonmi podstatne horsia. Tiez nevidim ziadnu pridanu hodnotu v upravenom zafiri - prave naopak - hodinky maju hrubsi profil. Za mna teda jednoznacne klasika. Ta, ktora bola na Mesiaci… so zafirom s mliecnym okrajom. Upraveno 20. ledna uživatelem miguel 1
Fade Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna @miguel počkej. Vždyť jsou s tím novým safírem stejně tlusté jako klasiky s Hesalitem. Čitelnost bude určitě horší s těmi ručičkami. Za mě taky vždycky hesalite, ale pokud umí udělat safír stejně, už bych se safíru přestal vyhýbat.
miguel Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Mas pravdu, toto som prehliadol, resp. zabudol. Tie rozdiely su minimalne (stary zafir 13,2 mm vs hesalit a novy zafir 13,5 mm) - ale su tam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se