Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 B1 Combat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Kamile...tytok jsou Tvé????? Nebo jen pro článek???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 kibi napsal: ... kdyby to bylo v mechanice... pekny fotky B1 su mechanicke, s rucnym natahom Kamil, vdaka za superfotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Co koštuju? mam silne nutkanie kupit si zeleny nato strap a nieco k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 People napsal: Co koštuju? mam silne nutkanie kupit si zeleny nato strap a nieco k tomu. se mrkni na stránky.....necelých 600 éček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Gilius napsal: Kamile...tytok jsou Tvé????? Nebo jen pro článek???? Nejsou. Jen článek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Kamil napsal: Nejsou. Jen článek. by mne zajímalo,zda do nich "půjdeš"??? B1 vypadají vážně dobře....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Gilius napsal: by mne zajímalo,zda do nich "půjdeš"??? B1 vypadají vážně dobře....... Jsou trochu malé. Zrovna nosím pár dnů Victorinoxy a rozdíl je znát. Pak mi na číselníku opticky nesedí vteřinová stupnice na 6, přijde mi moc malá a je tam jakoby násilně nacpaná. A nelíbí se mi cena, 600 s čínským kalibrem je moc, IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Kamil napsal: Zrovna nosím pár dnů Victorinoxy a rozdíl je znát. Ty své krásky,co tu někde proběhla fotka..??? Ze srazu??? Ty jsou *slintací*........ pardon za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 (upraveno) Gilius napsal: Ty své krásky,co tu někde proběhla fotka..??? Ze srazu??? Ty jsou *slintací*........ pardon za OT Myslíš tyhle? Fotka za srazu byla od kibiho. OT to není, stejně je to jedno, jen si tady ukládám obrázky, abych mohl dávat do článku na Chronomagu. EDIT: Ještě jsem našel jednu fotku, co bude za chvíli aktuální. Upraveno 22. března 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 jj...tyto jsem myslel......... líbí se mi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Gilius napsal: jj...tyto jsem myslel......... líbí se mi moc Takže až konečně prozřeš a dospěješ k mechnickým hodinkám... Přihlaš se, budu je pro tebe opatrovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 ...ale mně se mechaniky líbí.....jen je doma nechci...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 ještě jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Jestli Kamile do te doby nez Gilius zhresi pojedes na jih, vem je a vem fotak. Prodal jsem ty sve se svetlym cifernikem skoro sousedovi, pujcil bych si je a mohli bychom je nafotit spolecne. Pac at si o Victorinox rika kdo chce co chce, u me to jsou poradny oficirsky hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 cody napsal: Jestli Kamile do te doby nez Gilius zhresi pojedes na jih, vem je a vem fotak. Prodal jsem ty sve se svetlym cifernikem skoro sousedovi, pujcil bych si je a mohli bychom je nafotit spolecne. Pac at si o Victorinox rika kdo chce co chce, u me to jsou poradny oficirsky hodinky. Souhlas, to jsou totiž Viktorinox jen názvem (a naštěstí decentní variantou loga), velmi "chytlavý" kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 cody napsal: Jestli Kamile do te doby nez Gilius zhresi pojedes na jih, vem je a vem fotak. Prodal jsem ty sve se svetlym cifernikem skoro sousedovi, pujcil bych si je a mohli bychom je nafotit spolecne. Pac at si o Victorinox rika kdo chce co chce, u me to jsou poradny oficirsky hodinky. Tady jsem si jednu půjčil ze starého prodejního vlákna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) To budou ty me byvale Pamatuju si tuhle fotku. Nebejt toho, ze jsem chtel potom nazdobeny Unitas asi je mam dodnes. Paradni hodinky, dobra citelnost rucek a indexu, ikdyz se to z fotky nezda. Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 cody napsal: To budou ty me byvale Pamatuju si tuhle fotku. Nebejt toho, ze jsem chtel potom nazdobeny Unitas asi je mam dodnes. Paradni hodinky, dobra citelnost rucek a indexu, ikdyz se to z fotky nezda. To asi nebudou tvoje. Tyhle se prodávaly když jsi ještě vůbec nebyl na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Ja myslim, ze jo. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=victorinox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se