Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Provedl jsem doma trochu reorganizaci a zůstala mi tu jedna starší nadbytečná televize - je to Thomson 43UC6306, už se neprodává, ale tady jsou specifikace: https://www.alza.cz/43-thomson-43uc6306-d5146990.htm. Podporuje 4K a HDR, proto původně sloužila právě jako monitor k Playstation, ale protože umí DVB-T2, dá se stále normálně použít i jako menší telka. Je prezentovaná jako smart TV, ale reálně umí jen Youtube a Netflix a pár dalších aplikací, které moc nevyužiju. Připojit k síti se dá jak kabelem, tak přes wi-fi. 

Je funkční, nic jí není, jen ovladač má vyklechtaný držák baterií, takže se samovolně otvírá, řešil jsem to vložením kousku papíru. 

Cenu bych si představoval 2000 Kč, k vidění a odvozu v Praze, případně bych asi dokázal někam kousek popovézt. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Up, rozumným návrhům nebo platbě v tekutých naturáliích (brandy, koňak) se nebráním. Televize ke konzoli nebo třeba na chalupu je pořád k mání. 

• Vytvořit...