Ghill Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Neviem, uz mi trosku zacinaju tieto hypersupermega moderne "diela" vadit. Nevravim, ze to nie je zaujimavy pocin techniky. Ale pripadam si, ze by to nosil akurat ten "nigga" z Fast&Furious. Viac technickeho mumbojumbo v tlacovej sprave tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Hmmm, to je celkem sila.. neprijde mi, ze by to melo patrit na ruku
Ghill Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Zaujimave fotky priamo z vyroby.
Potkan Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Hmmm, to je celkem sila.. neprijde mi, ze by to melo patrit na ruku Dovedu si představit nechápavej pohled hodináře, když k němu přijdete s tím, že se vám zpožďujou, ať s tím něco udělá... Vypadá to jako šicí stroj s těma nitěma...
kajmid Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 na co tyhle hodinky asi jezdí? Že by nafťák nebo benál? Zajímavý kousek....
mnovace Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 já myslel, že je to časovaná bomba
mrakodrap Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Hmmm, to je celkem sila.. neprijde mi, ze by to melo patrit na ruku Zjevně nepatří. Viděl jsem je na vlastní oči a první co mě napadlo bylo, že tohle se nedá na ruku vzít. Technicky určitě ale zajímavé...
sureshot Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 no na ruku urcite ano, teda aspon na moju ano mne sa tieto nove koncepty priam az antihodinkove a vyrazne pacia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se