Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vitej, Petre,

a pokud zde ocekavas nejakou pomoc a nasmerovani, chtelo by to se trochu rozepsat o pozadavcich a ocekavanich..

O stylu hodinek, materialu, barve, velikosti, zpusobu vyuziti, treba i o tom jake mas dosavadni zkusenosti, co nosis/nosil jsi, co se ti vlastne libi a tak.

My tady nejsme prodejci, jsme komunita, radi si pomahame, ale bez zadani to nejde. S Tvym vyse uvedenym strohym pozadavkem muzes jit do hodinarstvi rovnou a tam zkouset desitky ruznych hodinek..

• Dát hlas 6
Odesláno

Chápu a je mi jasné, že je to široký pojem. Představa je něco na koženém řemínku a dobře vypadá když je to s decentním nádechem zlata. Řeším něco elegantnějšího ke košili, ale né oblekovky. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 3 minutami, Petr Lovrant napsal:

Chápu a je mi jasné, že je to široký pojem. Představa je něco na koženém řemínku a dobře vypadá když je to s decentním nádechem zlata. Řeším něco elegantnějšího ke košili, ale né oblekovky. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ty Uniony jsou pro inspiraci , nebo jsou tvoje? 

Odesláno

Ty jsem zkoušel teď nedávno, protože vypadají opravdu dobře a pokud z druhé ruky, tak by to muselo stát za to. Ale ty Longines jsem také měl na ruce a jsou ok, ale nepřijde mi to zase tak moc elegantní i když jsem zkoušel se zlatem. A co říkáte na Cartier, ten za mě úžasně sedne na ruce a byl jsem z něj unešený. Ja nejvíc nosím Zenith Defy, ale koukám co by mě nadchlo a v budoucnu pořídil na ruku. 

Odesláno
před 11 hodinami, ivan_989 napsal:

Není tu zlato, ale myslím ze su elegantne dosť a su aj univerzálne. A na kožu sa samozrejme dajú dat.

Děkuji za reakci, ale ta hranatá varianta mi sedla nádherně a nemůžu ji dostat z hlavy. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 12 hodinami, Ales911 napsal:

Ty Longines jsou ldpší s kůží na tahu tak nevyniknou. Cartiery jsou super.

To si myslím taky, ale zrovna na kůži jsem neměl možnost mít na ruce. 

Odesláno
před 48 minutami, Petr Lovrant napsal:

To si myslím taky, ale zrovna na kůži jsem neměl možnost mít na ruce. 

Zkoušel jsem je a byly nádherný na tom tahu jsem je viděl taky a vůbec to k nim nepasovalo. Nakonec jsem zvolil Tudory, ale tyhle Longines bych si chtěl časem taky pořídit.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Už je asi vybráno, ale mám tady ještě dva krásné kousky. Baume Mercier Clifton a Flyback od Longines. Longines jsou už objednané.

Odesláno

Ten zlatý akcent je tam jen tak zlehka, aby to neřvalo - je to elegantní, ale ne vysloveně subtilní oblekovka a do ceny se to taky vešlo :)

Obrázek Grand Seiko Elegance Automatic GMT "Moondrop"

• Like 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...