klaucz Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 (upraveno) Nepoznáte někdo co je to za strojek - 16 kamenů ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2009 uživatelem klaucz
stana Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) jeden kamen uložen ve šroubovacím šatonu jinak koukam že všecky naběžný kola taky jsou s rubinovými ložisky plus to že strojek ma mikroregulaci ,po menším seřízení pokud nemá nějaký skryté vady by měl byt asi i celkem přesný ale to je jen moje spekulace ale je opravdu hezký Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem stana
alt Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 (upraveno) Je tam jen uchyceni spaliku vlasku. Upraveno 10. dubna 2009 uživatelem alt
stana Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 ja myslel že ta nožička co je na ty stupnici je mikroregulace asi jsem se spletl
Karlos Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Mikroregulace je přidaný mechanismus, který umožní mnohem jemnější a přesnější pohyb té regulační páčky po stupnici, než když se do ní jen "strká" šroubováčkem. Existuje spousta různých řešení mikroregulace, tady je jeden z běžnějších typů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stana Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Mikroregulace je přidaný mechanismus, který umožní mnohem jemnější a přesnější pohyb té regulační páčky po stupnici, než když se do ní jen "strká" šroubováčkem. Existuje spousta různých řešení mikroregulace, tady je jeden z běžnějších typů. jj děkuji to už jsem viděl ale myslel jsem si že stačí pohyb ty pačky po te stupnici
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se