Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nepoznáte někdo co je to za strojek - 16 kamenů ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem klaucz
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

jeden kamen uložen ve šroubovacím šatonu jinak koukam že všecky naběžný kola taky jsou s rubinovými ložisky plus to že strojek ma mikroregulaci ,po menším seřízení pokud nemá nějaký skryté vady by měl byt asi i celkem přesný ale to je jen moje spekulace ale je opravdu hezký:devil:

Upraveno uživatelem stana
Odesláno

Mikroregulace je přidaný mechanismus, který umožní mnohem jemnější a přesnější pohyb té regulační páčky po stupnici, než když se do ní jen "strká" šroubováčkem. Existuje spousta různých řešení mikroregulace, tady je jeden z běžnějších typů.

Odesláno
Mikroregulace je přidaný mechanismus, který umožní mnohem jemnější a přesnější pohyb té regulační páčky po stupnici, než když se do ní jen "strká" šroubováčkem. Existuje spousta různých řešení mikroregulace, tady je jeden z běžnějších typů.

jj děkuji to už jsem viděl ale myslel jsem si že stačí pohyb ty pačky po te stupnici :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...