Johny94 Odesláno včera v 13:44 Nahlásit Odesláno včera v 13:44 (upraveno) Ahoj, koupil jsem Onegy s inhouse kalibrem, který na 1. vysunuté pozici korunky skáče ručičkou místo více běžného překliku datumového okénka. Hodinová ručička se vždy zastaví a zasekne v pozici okolo 21:00/9:00 a nejde dál. Hodinky jsou v chodu a minutová ručička jde dál. Když manuálně přehodím zaseklou hodinovou ručičku, tak uběhne celý cyklus, nez se na stejném místě zastaví. Moje teorie je, že si někdo snažil přehodit datum v čase (21:00->1:00), kdy se datumové okénko je překlápěno kolečkem od hodinové ručičky. A tak je něco v tomhle systému rozbité. Máte s tím někdo zkušenost? Bude to maličkost nebo to mám vzít přes banku cestou do servisu a bude to stát raketu? Děkuji za pomoc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno včera v 13:45 uživatelem Johny94
Johny94 Odesláno včera v 13:49 Autor Nahlásit Odesláno včera v 13:49 Ručička lze přesunout skrze neviditelnou bariéru jen skrze vytažení korunky do 1.pozice. ve 2.pozici, tedy té, kdy se hodinky zastavují, hodinovka prokluzuje... Tady je videjko. VID-20260131-WA0011.mp4
Johny94 Odesláno včera v 13:50 Autor Nahlásit Odesláno včera v 13:50 před 1 minutou, Harwey napsal: servis To každopádně.
Seamaster Odesláno před 41 minutami Nahlásit Odesláno před 41 minutami Vim, ze tocit videa a modlit se v zarak ted frci, ale je to rozbity, dej to do servisu, nebo vrat prodejci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se