t2 Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Mám zajímavej nápad. Myslíte že by se dalo Casio přemluvit a udělalo by nám limitku? ( teda za přijatelnou cenu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Myslím,že jo........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Myslim, ze ne. Stalo by to furu penez (staci se podivat za kolik se ty limitky prodavaji) a taky uz to o tom probehla diskuze na WUS. Polud by to bylo jen trochu mozne ci dostupne, tak by uz WUS limitka davno existovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Myslim, ze ne. Stalo by to furu penez (staci se podivat za kolik se ty limitky prodavaji) a taky uz to o tom probehla diskuze na WUS. Polud by to bylo jen trochu mozne ci dostupne, tak by uz WUS limitka davno existovala. já právě myslel,že WUS něco takového udělalo...ta 10-ti kusová série....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 O tom nic nevim Mas nejake blizsi info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 O tom nic nevim Mas nejake blizsi info? myslel jsem,že G-shock Commando je limitka lidí z WUS: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=229047 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 (upraveno) aha, tak jsem pohledal a je to trochu jinak, vice o tom pise Sjors zde: http://50-gs.blogspot.com/2009/01/1-g-comando.html ale pokud by byl nekdo schopen neco takoveho vyrobit, tak bych do toho sel Upraveno 25. března 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 ale pokud by byl nekdo schopen neco takoveho vyrobit, tak bych do toho sel já asi taky...ale...myslíš,že bychom se tu domluvili,který model použít???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 No jestli bychom se domluvili, tak to nevim, ale navrhoval bych neco levnejsiho, co je snadno dostupne. Za maly peniz by se daly snad sehnat ta gecka do FIFA, ktera jsou ve vedlejsim threadu. To bile pouzdro treba obarvit na cervenou..... premyslel jsem o ceskych barvach... alespon na pouzdru. nejakou trikoloru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 fuj .... To ne......stejně,jako jsem odmítal trička se lvíčkem a pod....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 No ja taky nic ceskeho nenosim, ale ta trikolora je takova univerzalni a zadne gecka ty barvy nemaji. No stejne je to takova utopie. ale toto se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 dost dobrý...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 kdyz limitku, tak klasiku - 5600...? jenže...klasika je i 6900...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 jsem pro 5600, ty prece jen sbiram vic No ale bude nekdo to schopny to vyrobit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 jsem pro 5600, ty prece jen sbiram vic No ale bude nekdo to schopny to vyrobit? no a jak to teda je s tou 13-kou Commando?? Moje anglina je slabší....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 No tu si vytvorili sami.... jinak info z WUS ohledne limitky jsou tady: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ght=wus+limited Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 mno...takže...v podstatě jde o to,koupit 5600 a potom předat někomu,kdo je dokáže "obarvit"......chápu to dobře??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 jo myslim, ze to tak je. Popravde jsem to poradne cele neprecetl, vecer zkusim pozjistovat na spanelskem foru, odkud ta limitka pochazi, kdo to vyrobil. Ted mam dost prace, tak az vecer napisu vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 napiš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 ale jo....teď už jen najít někoho,kdo to udělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se