Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 s Casio by se domluvit nedalo...? tak asi dalo,ale bylo by to,pravděpodobně,NEKŘESŤANSKY DRAHÉ.......viz vlákno z WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 pokud magor,jako Sjors(který vlastní OBROVSKÉ množství G-ček),napíše,že by to bylo hodně drahé.......tak asi mocmocmocMOC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 jj,tak nějak...nebo začít pouzdrem+řemen.....+ tu folii........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Podle mě je klasika největší 6600 Velmi vhodné na limitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Podle mě by se hodila nejvíc DW5600, je to nejuniverzálnější design, limitku pro Chronomag by Casio si taky nějak neumím představit, musí to být majlant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 a je to tu......5600 vs 6600....... obé jsou klasiky klasik...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Přeji vám tu limitku pánové (pokud by byla od výrobce, s radostí bych objednával také - těch leteckých jsem si všiml..), ale není náhodou "dobarvení", "folie" a další "tuning" něco zcela jiného než LE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 mno...pokud se udělá stejných třeba 10 kusů....tak bych řekl,že už je to "limitka"........chápej.....obávám se,že Casio bysme nezaplatili..... Já čekám,co písne nAscA.........ohledně té limitky Commando a info od Španělů...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 takze jinak - co se da tunit? holograficka folie na displeji, potisk sklicka, remen, pouzdro - barva... v tomhle poradi podle ceny bych to tak videl... Já bych preferoval potisk sklíčka. Jinak já bych bral model G 5500 nebo nejradši něco s kovovým pouzdrem. Ale pokud Casio je moc drahé tak se asi nedá nic dělat tuzing není to co jsem měl původně na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 potisk sklíčka.....myslíš tu folii,obrázek....po rozsvícení hodinek???? Casio asi fakt nezaplatíme.......co jsem četl odkaz od nAscY....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 U Casia je problem i ten, ze pry akorat udelaji potisk remenu, tady je to ukazane (prelozeno z japonstiny diky googlu http://74.125.39.132/translate_c?hl=cs&...E4GpO0q31ztI_Ew a tady to lze objednat: http://www.e-casio.co.jp/sw/index.html Zakladni cena pry byla $147 jen za DW-5600E ( a to je jen potisk remene), coz je nekolikrat drazsi, nez hodinky v puvodnim stavu. (a momentalne je to pry vice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 tak ten potisk řemenu by nám možná udělali i jinde a levnějc........ale uznávám,nebude to limitka v pravém smyslu slova....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 (upraveno) Ještě jedna varianta, na eBay prodejce addtime dělá tuzing modelů DW6900 podle mě některé kousky jsou celkem povedené. odkaz: addtime Možná kdybychom se domluvili na modelu a pak ho oslovili s nejakým společným návrhem tak by mohl něco nabídnout. tak jsem tam jeste koukal a nasel tohle: Can you custom design the products as we wish? A: We are afraid not. Sorry. It may be possible in Korea, but designing requires lots of conversation between the designer and the orderer. We will put various designs on the store and hope you would choose one among them. takže design na požadavek zákaníka nedělaj Upraveno 25. března 2009 uživatelem Skydiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Dokonce si k tomu i predelali krabicku: Jinak tady je navod, jak na ten obrazek na display http://www.geocities.jp/murphy40jp/el.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 no pěkně....helejte,my se k tomu "custom CHRONOMAG G-Shocku" nakonec dobereme........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 (upraveno) Co udělat anketu dva(tři) modely a nějaký nástřel pár rozsahů cen ? ať se ukáže kolik lidi by se sešlo Sice jsem teď o digitálkach neuvažoval a když tak asi nějaky Ironman, ale limitka za rozumnou(teď neřeknu kolik to je) cenu... uvidíme Upraveno 25. března 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 mno...cena....pokud najdeme někoho,kdo by nám to udělal(Casio asi fakt ne-za sebe....150 a víc doláčů za pár písmenek na řemenu fakt nedám)......tak potom klidně. A anketa modelů......vidím to tak,že se popere 5600 a 6900 (sice tu padla i možnost 5500 a 6600,ale.....)...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Přesně tak, pokud se něco najde, tak se bude vybírat mezi 5600 a 6900. Vzhledem k univerzálnosti (košile i tričko) volím 5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Pokud to budeme chtit mit co nejlevneji, budeme muset vzit cerne varianty 5600/6900. Popravde, krome barevneho displaye, pripadneho obrazku na displayi a nabarveni pismen co jsou na pouzdre, moc jinych moznosti na custom nevidim. Myslite, ze by na to nekdo zvladl i potisk remene? napr. mit cerveny display + cervene natisteny nejaky pismena by se mi i libilo .... neco jako toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 asi budeme muset zkusit někoho najít....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se