Přejít na obsah

G Shock limitka Chronomagu?

t2

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 169
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

takze jinak - co se da tunit?

holograficka folie na displeji, potisk sklicka, remen, pouzdro - barva... v tomhle poradi podle ceny bych to tak videl... :)

Já bych preferoval potisk sklíčka. Jinak já bych bral model G 5500 nebo nejradši něco s kovovým pouzdrem. Ale pokud Casio je moc drahé tak se asi nedá nic dělat tuzing není to co jsem měl původně na mysli.

post-673-1238003734.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Casia je problem i ten, ze pry akorat udelaji potisk remenu, tady je to ukazane (prelozeno z japonstiny diky googlu http://74.125.39.132/translate_c?hl=cs&amp...E4GpO0q31ztI_Ew

a tady to lze objednat: http://www.e-casio.co.jp/sw/index.html

Zakladni cena pry byla $147 jen za DW-5600E ( a to je jen potisk remene), coz je nekolikrat drazsi, nez hodinky v puvodnim stavu. (a momentalne je to pry vice).

Odkaz ke komentáři

Ještě jedna varianta, na eBay prodejce addtime dělá tuzing modelů DW6900 podle mě některé kousky jsou celkem povedené.

odkaz:

addtime

Možná kdybychom se domluvili na modelu a pak ho oslovili s nejakým společným návrhem tak by mohl něco nabídnout.

:guitar:

tak jsem tam jeste koukal a nasel tohle:

Can you custom design the products as we wish?

A: We are afraid not. Sorry. It may be possible in Korea, but designing requires lots of conversation between the designer and the orderer. We will put various designs on the store and hope you would choose one among them.

takže design na požadavek zákaníka nedělaj :(

Upraveno uživatelem Skydiver
Odkaz ke komentáři

Co udělat anketu dva(tři) modely a nějaký nástřel pár rozsahů cen ? ať se ukáže kolik lidi by se sešlo :blush02:

Sice jsem teď o digitálkach neuvažoval a když tak asi nějaky Ironman, ale limitka za rozumnou(teď neřeknu kolik to je) cenu... :smile_anim: uvidíme

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

mno...cena....pokud najdeme někoho,kdo by nám to udělal(Casio asi fakt ne-za sebe....150 a víc doláčů za pár písmenek na řemenu fakt nedám)......tak potom klidně.

A anketa modelů......vidím to tak,že se popere 5600 a 6900 (sice tu padla i možnost 5500 a 6600,ale.....)......:)

Odkaz ke komentáři

Pokud to budeme chtit mit co nejlevneji, budeme muset vzit cerne varianty 5600/6900. Popravde, krome barevneho displaye, pripadneho obrazku na displayi a nabarveni pismen co jsou na pouzdre, moc jinych moznosti na custom nevidim. Myslite, ze by na to nekdo zvladl i potisk remene?

napr. mit cerveny display + cervene natisteny nejaky pismena by se mi i libilo ....

neco jako toto 16fd_1.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...