Přejít na obsah

G Shock limitka Chronomagu?

t2

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 169
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Neziji v CR, takze se poptat nikde moc nemuzu.. ale kontaktuji Adana, a zeptam se na nejake info, kdo jim tu limitku delal apod. Jinak mne osobne se libi tato prace, jak sem Skydiver daval http://cgi.ebay.com/CASIO-G-SHOCK-DW-6900-...93%3A1|294%3A50 .

Zalezi, kolik lidi a kolik $ bychom byli do toho ochotni dat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jůů, jsem tu dlouho nebyl a tady se mezi tím kují takovéto plány! :)

Mě osobně se nejvíc z G-Shocků zamlouvají 5600, ale moc toho na nich tunit asi nepůjde. Ty 6900 mají aspoň ty ciferníčky ;) Potisk řemínku není problém jestli by na to stačila tampónová technika, tím se zabývá spousta firem. Otázka je co stojí výroba raznice+potisk a případně jestli se to neošoupe po dvou dnech.

Shodou okolností jsem si zrovna dnes G-Shocky "vytunil" :) Do černého modelu s kovovým páskem a s inverzním displejem (kterej mi nevyhovuje) jsem si dal strojek s reflexním displejem z bílé verze. A do těch bílejch dal černej inverzní. Oboum to teď moc sluší :)

Odkaz ke komentáři

Včera mi to mod smáznul (asi politicky nekorektní příspěvek), přesto by mne zajímala odpověď:)

----Přeji vám tu limitku pánové (pokud by byla od výrobce, s radostí bych objednával také - těch leteckých jsem si všiml..), ale není náhodou "dobarvení", "folie" a další "tuning" něco zcela jiného než LE?----

Odkaz ke komentáři

Včera mi to mod smáznul (asi politicky nekorektní příspěvek), přesto by mne zajímala odpověď:)

----Přeji vám tu limitku pánové (pokud by byla od výrobce, s radostí bych objednával také - těch leteckých jsem si všiml..), ale není náhodou "dobarvení", "folie" a další "tuning" něco zcela jiného než LE?----

HE??? Kdo Ti co kde mazal???

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=259292

za sebe jsem odpovídal........hned pod Tvůj příspěvek.

Odkaz ke komentáři

Tak samozrejme by neslo o LE v danem slova smyslu, ty dela pouze Casio a to si nemuzeme dovolit, jde tady pouze o nadseni nekolika clenu kteri by se chteli nejak odlisit od standardnich kolekci a mit svym zpusobem vyjimecne hodinky.

Ja se s gshocky zatim teprve seznamuju a mam spoustu dalsich adeptu na koupi, ovsem jakoukoliv iniciativu na vlastni design podporim :guitar:

Odkaz ke komentáři

Jsem absolutně pro, našlo by se pár legendárních G-shocků a považuji za skvělý nápad dělat limitku v této cenové kategorii.

Nemusí to být zrovna 10ks, třeba 50 a co alespoň gravírování víčka od výrobce? Vždyť to nemusí křičet do světa, že je to "to naše":) (alespoň takhle tuto snahu chápu já;)), těžko říci, jak moc by to byl problém, vše je jen otázkou vhodně cílené komunikace:)

Ještě se veřejně kaji za nemístné obvinění moderátora:) (fakt, ještě cca v 1 ráno jsem tam příspěvek nenašel a říkal jsem si "sákryš, škoda dobře vypadajícího fóra");) Takže PARDON!

Odkaz ke komentáři

potisk sklíčka.....myslíš tu folii,obrázek....po rozsvícení hodinek????

Casio asi fakt nezaplatíme.......co jsem četl odkaz od nAscY.......

Ne obrázek jsem původně nemyslel, ale spolu s gravírováním poklopu je to nápad který se mi zamlouvá. Nebo co customizovat nápisy na pouzdru do barvy co ve tmě svítí? Čistě ze sobeckých důvodů bych si v duelu 6500 vs.6900 vybral 6900 páč je ještě nemám. Zejtra "obrázkově" ukážu co jsem původně myslel. Teď to nemám ofocený.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...