Gilius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 mno..takže.....mně se ta myšlenka líbí.....zkuste se tedy okolo sebe poptat,najít nějakou firmu.......já to zkusím také......třeba se zadaří a najdeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Neziji v CR, takze se poptat nikde moc nemuzu.. ale kontaktuji Adana, a zeptam se na nejake info, kdo jim tu limitku delal apod. Jinak mne osobne se libi tato prace, jak sem Skydiver daval http://cgi.ebay.com/CASIO-G-SHOCK-DW-6900-...93%3A1|294%3A50 . Zalezi, kolik lidi a kolik $ bychom byli do toho ochotni dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 jasný...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Jůů, jsem tu dlouho nebyl a tady se mezi tím kují takovéto plány! Mě osobně se nejvíc z G-Shocků zamlouvají 5600, ale moc toho na nich tunit asi nepůjde. Ty 6900 mají aspoň ty ciferníčky Potisk řemínku není problém jestli by na to stačila tampónová technika, tím se zabývá spousta firem. Otázka je co stojí výroba raznice+potisk a případně jestli se to neošoupe po dvou dnech. Shodou okolností jsem si zrovna dnes G-Shocky "vytunil" Do černého modelu s kovovým páskem a s inverzním displejem (kterej mi nevyhovuje) jsem si dal strojek s reflexním displejem z bílé verze. A do těch bílejch dal černej inverzní. Oboum to teď moc sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) no tak se pochlub i fotkami, jsem moc zvedavy. 6900 nejsou spatne, ale uz jen proto, ze si z toho udelali limitku jinde, tak jsem pro 5600. Upraveno 26. března 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Včera mi to mod smáznul (asi politicky nekorektní příspěvek), přesto by mne zajímala odpověď ----Přeji vám tu limitku pánové (pokud by byla od výrobce, s radostí bych objednával také - těch leteckých jsem si všiml..), ale není náhodou "dobarvení", "folie" a další "tuning" něco zcela jiného než LE?---- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Včera mi to mod smáznul (asi politicky nekorektní příspěvek), přesto by mne zajímala odpověď ----Přeji vám tu limitku pánové (pokud by byla od výrobce, s radostí bych objednával také - těch leteckých jsem si všiml..), ale není náhodou "dobarvení", "folie" a další "tuning" něco zcela jiného než LE?---- HE??? Kdo Ti co kde mazal??? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=259292 za sebe jsem odpovídal........hned pod Tvůj příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Tak samozrejme by neslo o LE v danem slova smyslu, ty dela pouze Casio a to si nemuzeme dovolit, jde tady pouze o nadseni nekolika clenu kteri by se chteli nejak odlisit od standardnich kolekci a mit svym zpusobem vyjimecne hodinky. Ja se s gshocky zatim teprve seznamuju a mam spoustu dalsich adeptu na koupi, ovsem jakoukoliv iniciativu na vlastni design podporim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Jsem absolutně pro, našlo by se pár legendárních G-shocků a považuji za skvělý nápad dělat limitku v této cenové kategorii. Nemusí to být zrovna 10ks, třeba 50 a co alespoň gravírování víčka od výrobce? Vždyť to nemusí křičet do světa, že je to "to naše" (alespoň takhle tuto snahu chápu já), těžko říci, jak moc by to byl problém, vše je jen otázkou vhodně cílené komunikace:) Ještě se veřejně kaji za nemístné obvinění moderátora:) (fakt, ještě cca v 1 ráno jsem tam příspěvek nenašel a říkal jsem si "sákryš, škoda dobře vypadajícího fóra") Takže PARDON! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 potisk sklíčka.....myslíš tu folii,obrázek....po rozsvícení hodinek???? Casio asi fakt nezaplatíme.......co jsem četl odkaz od nAscY....... Ne obrázek jsem původně nemyslel, ale spolu s gravírováním poklopu je to nápad který se mi zamlouvá. Nebo co customizovat nápisy na pouzdru do barvy co ve tmě svítí? Čistě ze sobeckých důvodů bych si v duelu 6500 vs.6900 vybral 6900 páč je ještě nemám. Zejtra "obrázkově" ukážu co jsem původně myslel. Teď to nemám ofocený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 (upraveno) sériovka limitka Upraveno 27. března 2009 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 jo...chápu....takže dole nápis Chronomag??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 jo...chápu....takže dole nápis Chronomag??? No třeba nejenom nápis ale celý sklíčko nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Hlavne ty DW-5900f-3V jsou mazane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 takhle nějak by mohla vypadat naše limitka co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 jj to by bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 To bych si k tomu musel ještě koupit nějakou maskáčovou kšiltovku nebo boty, a to by se prodražilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 zatím se to jen dohaduje.......já osobně maskovanou variantu nechci....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Já bych si limitku představoval třeba takhle:) ani nápisy tam nemuseji byt:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 něco takovýho se už dělá. myslím, že to ani není limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se