Greenhornik Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Něco se chystá…titanová limitka v barvách Tudor Ranger Pouzdro: Titan třídy 5, průměr 39 nebo 42 mm, výška 13,66 mm Safírové sklo, vodotěsnost: 100 m Stroj: Sellita AMT5100 M, manuální nátah, chronograf flyback, rezerva chodu: 58 hodin Limitovaná edice 200 kusů Cena: 2 990 € Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://uhrforum.de/threads/hanhart-417-ti-desert-pilot-limited-edition.616221/ 3
Greenhornik Odesláno 4. března Autor Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) Dneska už je to ofiko na webu. Všimnul jsem si, že jak mají čísla černý nátěr, lumi není nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale přiznávají to sami na webu, což mi přijde cool. On je vůbec Simon Hall (CEO) férovej chlap. Když jsem se s ním bavil, tak mi říkal, že třeba ten jejich Urban Gentry collab se mu nelíbí, protože nemá rád Big Eye a nesymetričnost číselníku. Ale TGV to tak chtěl, tak to tak udělali. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března uživatelem Greenhornik přidání obrázku 1
Greenhornik Odesláno 5. března Autor Nahlásit Odesláno 5. března Teď jsem zkouknul video od Mad Watch Collector a teda tyhle hodinky se mi líbí moc. Jenže já zrovna v pondělí objednal Sinn 155 S Revolution II Bright Star, tak si nechám zajít chuť. 1
libor2002 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Ty kráso, co je to týpka O některých "youtuberácích" říkám , že mají projev uspávače hadů. Tak o tomhle to neplatí @Greenhornik pro 417 mám fakt slabost, jsou Waw. Ale Sinn 155 S Revolution II Bright Star jsou Waaaaaaw...
horskjan Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 13 hodinami, Greenhornik napsal: Jenže já zrovna v pondělí objednal Sinn 155 S Revolution II Bright Star Zdeňku, tyhle Sinny jsou pecka, ty rád uvidím třeba někdy naživo ...a nový Hanharty 417 v titanu se mi také líbí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se