cigi Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Myslím, že luneta je vždy ze zlata, bílého, žlutého, růžového.... nebo platiny.
vojt Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Myslím, že luneta je vždy ze zlata, bílého, žlutého, růžového.... nebo platiny. To je recht. Když jsou na lunetě tyhlety ostrý zuby, je vždycky z drahýho kovu. Očekává se ale, že na Basileji 2010 vytasej Datejust ll s hladkou, ocelovou lunetou.
sibirnaya Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 (upraveno) jak to tak sleduju, tak asi zadnej neni ciste SS.. no, uvidime, ja chci cernej displej, bez cisel, a nejlepe TT a budu spokojenej jak zelva... Upraveno 24. srpna 2009 uživatelem sibirnaya
cigi Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Ve fejcích je velkej výběr, sibirnayo. Ale kdyby se nachomejt day date nebo datejust v oceli s hladkou lunetou, pánečku.....
911 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 proc fake? von se ted vratil cigi z dovci na jamajce a ma porad vyhuleno v hlave. chce to tak 14 dnu a bude to zase starej cigi
cigi Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Já jen, že jsem na stránkách rolexu ty černý nenašel, tak nezbývá, než využít služeb replikantů, což, jsa vyhulen, v nadsázce navrhuji Ale taky bych právě tyhle chtěl, ani by mě nerušila ta vroubkovaná luneta z bílého zlata. Je dělená přesně po minutách, což mi přijde nadfrajerský.
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 ja je tam taky nevidel, ale snad Rolex Toronto dealer nebude prodavat faky. hosi na rolex foru spekulujou o tom, ze dalsi ciferniky se objevi az v katalogu 2010, tak uvidime. ja si pockam, s cim prijde sheron bratislava, sem na cekacce...
cigi Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 To mě taky mate, sibirnayo, ale nechápu, proč by tu nejperspektivnější variantu přenechali napodobovacímu průmyslu. Snad 2010 i s tím celoocelovým pouzdrem s hladkou lunetou.
cigi Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Jsou hezký, vypadaj jako Seika. Už jsem se lek, že napíšeš .. jak primky Taky by ses trefil.
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 To mě taky mate, sibirnayo, ale nechápu, proč by tu nejperspektivnější variantu přenechali napodobovacímu průmyslu. Snad 2010 i s tím celoocelovým pouzdrem s hladkou lunetou. nechci hladkou, chci drazkovanou uvidime v zari, uz jen par dni..
vojt Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Je to divný, ty černý bez čísel si pamatuju z fotek z Basileje, a teď je na jejich webu taky nevidim. Jinak už pár let sleduju strategii firmy: Když vyrukujou s novým modelem, první rok je ze zlata, druhý bicolor a třetí z oceli. Ocelovky si totiž koupí nejvíc lidí, takže nejdřív na trh natlačej ty dražší provedení a tím ukojej ty první nedočkavce. Viz nový Submariner, GMT - Master..
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) jj, na full gold se jeste necitim, two tone s cernym cifernikem a zlatou lunetou to pro me jisti. cigi: citace z rolex fora - I'm guessing the full range won't be given until they produce the next master catalogue, but I think you can find most of them from the promo pictures, and the Baselworld pictures Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem sibirnaya
911 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 musim rict, ze bicolor se mi nelibi, ale ten jejich Rolesor je fajn.k tem hodinkam tak nejak patri
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=91719 I got my first Rolex and it's a Datejust II!! to samy, ale cernej cifernik a sem stastnej jak blecha...
mnovace Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 já chci ty stejné ale radši v jedné barvě
911 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) proste tohle je to parada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ovsem ty bile jsou taky fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem 911
cigi Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Jsou ty jinak se lesknoucí střední články tahu z masivního bílého zlata, jako luneta ? Běda, k tomu bych fakt musel začít nosit poloshirt a byla by veta po koníčku s hodinkama !!
vojt Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 proste tohle je to parada To je fakt paráda!Pro mě by byly ideální s hladkou, ocelovou lunetou. Indexy jsou jak z Exploreru l, působí to děsně sebevědomě.
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 ty indexy jsou uzasny, stejne nechapu, proc tam mit cisla, kazdej snad vi, kde je sestka a kde dvanactka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se