Přejít na obsah

Nový submariner

Viktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jestliže je viditelnost sklíčka (absence AR coating) součástí dyzajnu Rolex, proč se obrázek jeví jako bez sklíčka_ (nebo s AR?)? ;) Nová doba?

Profesionalni fotky hodinek do katalogu se castecne foti bez sklicka, aspon jsem to nekde cetl. Nevim ovsem, jestli je to pravda. Mimo to je samozrejme mozne pouzit polarizacni filtr. Fotky neodpovidaji uplne realite, napriklad napisy na Deepsea okolo ciferniku (Original gas escape valve" a "Ring lock system) jsou na fotce mnohem vice videt nez na hodinkach, ktere jsem videl u Bechyne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Viktore, z jakého je to zdroje? Na oficiálním webu Rolex jsem nic nenašel.

Pochybuju, že by něco odtajnili před veletrhem v Basileji.

Odkaz ke komentáři

komecne novy submariner bude :) uz sa o tom pekne dlho suska, ze kedy...Nove GMT su uz nejaku chvilku na svete a oproti starsiemu modelu ich riadne prepracovali najma co sa tyka naramku sa to hodne zlepsilo. Jedine co mne na nich vadilo oproti starym je lesteny stred naramku, na ktorom skor vidno skriabance ako na matovanom povrchu. Predpokladam, ze submariner nicim zvlastnym neprekvapi, ale tesim sa na ne. Je to u mna prakticky top model od rolexu a kto vie, tak o dva roky by sa mohlo podarit ze ich budem mat doma v krabicke :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Fakt krasne. Ty GMT Mastery II s keramickou lunetkou, jsou momentalne v Praze nekde k videni? Zaskocil bych tam prubnout mozna uz ted o vikendu:-)

V Carollinu jsem měl na ruce ty s keramickou lunetou...

Odkaz ke komentáři

mira1.1: Jsou to pro mne momentálně nejkrásnější Rolexky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Ano, momemtalne nejkrasnejsi rolexy co jsou v produkci..jen deepsea jsou taky moc krasne, ale to uz je jina cenova kategorie..

A dlouho krasne zustanou, protoze jsem u Bechyneho zkousel submarinery 2009/2010, sice v bicoloru, ale celkova vyska hodinek je sice vetsi nez u GMT, ale pouzdro je stejne a je vyssi jen spodni dynko a to ve finale na ruce vypada dost blbe..je to takove nevyvazene..

Proste GMT jsou na 1.miste..

Ale v zavesu jsou ty nove datejusty 41mm v bile barve v oceli a musim rict, ze mit tak velkou korunku jak millgausy tak bych do nich taky sel..Na ruce vypadaji fakt dobre, jsou opoznani delsi mezi nozkami a vetsi cifernik..Ta vroubkovana luneta je opravdu nazivo moc krasna..

Uz je KONECNE u Rolexu z ceho vybirat..:)

Odkaz ke komentáři

Dokonalý stroj, jedny z nejméně poruchových. Dát je vyčistit stačí jednou za 15 - 20 let, alespoň podle servismena v Pařížské ul.. Bez té lupy by vypadaly lépe, nemyslíte?

Nevěřím, že nějaký slušný hodinář řekne u pravidelného servisu interval 15-20let. To je naprostý alibismus (spojený s touhou přijít o kšeft?) :withstupid:

Odkaz ke komentáři

Nevěřím, že nějaký slušný hodinář řekne u pravidelného servisu interval 15-20let. To je naprostý alibismus (spojený s touhou přijít o kšeft?) :withstupid:

a mozna ze prave ne, protoze sam hodinar v parizske je nosi na ruce a treba fakt vi, o cem mluvi..

ikdyz taky tomu moc osobne neverim..

Odkaz ke komentáři

Vo štvrtok pri navšteve Lille som nemohol odolať už dlho planovanemu skušaniu Rolexov a kedže suhlasim s nazorom, že GMT Master II C su najkrajšie hodinky sučasnej produkcie, nebolo ťažke vybrať si. Zaroveň to boli aj prve Rolexy na mojej špinavej pracke, takže najprv dojmy zo značky: su hodinky, Rolex a Haute Horlogerie-Rolex dotiahol bežne hodinky do dokonalosti a HH už len dodava blbosti ako tourbillon alebo večny kalendar :D

Samotne hodinky maju užasnu lunetu, naživo ta literatura neruši, dokonca ani kyklop mi nevadil a je krasne sledovať prebiehanie sekundovky popod tuto lupu.

Najviac ma ale dostala rezerva chodu, ked pri asi 30 sekundovom roztočeni išli ešte aj po 45 minutach, ked som išiel znovu okolo obchodu :blink:

Odkaz ke komentáři

...najprv dojmy zo značky: su hodinky, Rolex a Haute Horlogerie-Rolex dotiahol bežne hodinky do dokonalosti a HH už len dodava blbosti ako tourbillon alebo večny kalendar :D

Tohle dělení se mi líbí. Je to docela výstižné. Myslím, že Rolexy jsou opravdu kategorie sama o sobě. V tom dobrém i špatném slova smyslu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...