Viktor Odesláno 18. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Před pár dny jsem měl možnost naživo si prohlídnout model 116619 LB - bílé zlato, keramická luneta a ciferník i luneta v ostře modré. Mně se zdály divný, ta barva je jak z dětskýho autíčka. Cena masakr, přes 400 k na naše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Fujtajxl. Mozna pro Rolex zacala pracovat nejaka Beata Šmoulová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 To je spatenka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 ... ta barva je jak z dětskýho autíčka. Tak presne to samy me taky napadlo kdyz jsem se na ne podival. Pro me jasne vede cerna date verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Prosim vas, vie mi niekto povedat kolko presne stoja submarineri v oceli v bratislave ? diki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 A ktore date ci bez ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VIPER1 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Prosim vas, vie mi niekto povedat kolko presne stoja submarineri v oceli v bratislave ? diki Asi pro tebe bude nejlepší, když si tam brnkneš a domluvíš se s něma sám. Číslo je +421 2 54647852 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Prosim vas, vie mi niekto povedat kolko presne stoja submarineri v oceli v bratislave ? diki Kup to vo Viedni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se